3 Haziran Survivor tarihi oyunu kim kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı?

3 Haziran Survivor tarihi oyunu kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'nin en önemli akşamı yaşanacak. Acun Ilıcalı, artık takımların karışacağını açıkladı. Takımlara yeni kaptanlar seçilerek yola devam edilecek. Bu akşam yapılacak kaptanlık seçiminin nasıl olacağı merak ediliyor. 3 Haziran Survivor tarihi oyunu kim kazandı? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Survivor ödül oyununu kim kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

3 Haziran Survivor tarihi oyunu kim kazandı? Dün akşam yapılan ada konseyinde veda eden isim Ünlüler takımında Aycan Yanaç oldu. Acun Ilıcalı, artık takımların karışacağını açıkladı. Takımlara yeni kaptanlar seçilerek yola devam edilecek. Bu akşam yapılacak kaptanlık seçiminin nasıl olacağı merak ediliyor. 3 Haziran Survivor tarihi oyunu kim kazandı? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'nin en önemli akşamı yaşanacak. İşte Survivor ödül oyununu kim kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

3 HAZİRAN SURVİVOR TARİHİ OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor tarihi oyunu kazanan belli olduğunda haberimize eklenecektir.

SURVİVOR'DA KİM ELENECEK? SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Son 4 dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımının bariz üstünlüğü bulunuyor. Survivor'da kim elendi? Bu soru bu akşamın en çok merak edilecek konu başlıkları arasında yer alıyor. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın Yunus Emre hakkında vereceği karar da merak ediliyor.


Ünlüler takımında Sercan Yıldırım, Yunus Emre, Elif Yıldırım ve Aycan Yanaç'ın hepsi eleme adayı. SMS sıralamasında birinci çıkan eleme adayı olmaktan çıkacak. Survivor'ın bu akşamki bölümü büyük bir merakla bekleniyor.

SON ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Son oynanan oyunla birlikte Evrim, Aycan'a karşı kazanarak skoru 8-8'e taşıdı. Elif - Nisa karşılaşmasında kazanan taraf Nisa oldu ve skor 9-8. Son olarak gönüllüler takımndan Evrim ile ünlüler takımından Sercan'ın karşılaşmasından kazanan taraf gönüllüler takımından Evrim oldu ve 10'a 8'lik skorla ödül oyununun kazanan takım Gönüllüler oldu.

İlk eleme adayı: Yunus Emre Özden - Ünlüler

İkinci eleme adayı: Elif Yıldırım Gören - Ünlüler

Üçüncü eleme adayı: Aycan Yanaç - Ünlüler

Dördüncü eleme adayı: Sercan Yıldırım - Ünlüler

3 Haziran Survivor tarihi oyunu kim kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 3 Haziran Survivor tarihi oyunu kim kazandı?
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.