3 günlük evli çifti kaza ayırdı

Kayseri'de iki hafif ticari araç çarpıştı. Kazanın etkisiyle elektrik direği ile araç arasında sıkışan otomobildeki yolcu Yeter Ç., açık olan camdan kafasını elektrik direğine çarparak yaşamını yitirdi. Talihsiz kadının 3 gün önce evlendiği öğrenildi. Eşi kaza sonrasında sinir krizi geçirdi.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden kadının 3 gün önce evlendiği ortaya çıktı.

Kocasinan'a bağlı Kayabaşı Mahallesi 115. Sokak üzerinde meydana gelen kazada A.Ç.'nin sürücüsü olduğu 38 NF 452 plakalı hafif ticari araç ile K.S.'nin sürücüsü olduğu 38 JZ 166 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle elektrik direği ile araç arasında sıkışan otomobildeki yolcu Yeter Ç., açık olan camdan kafasını elektrik direğine çarparak hayatını kaybetti. Yeter Ç. ile araç sürücüsü kocası A.Ç.'nin 3 gün önce evlendiği ortaya çıktı.

Yeni evli eşini kaybeden sürücü A.Ç.'yi ise, çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

İHA

3 günlük evli çifti kaza ayırdı ile ilgili etiketler Kayseri kaza yeni evli çift

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.