3 gündür kayıp olan Cappie Pondexter bulundu

WNBA'e ve Türk Kadın Basketbolu'na damga vurmuş isimlerden Cappie Pondexter 6 Ekim'den bu yana kayıptı. Sosyal medyadaki bir paylaşımın ardından oyuncunun peşine düşen polis kimliğini ve telefonunu evinde bulmuştu. Polisin kayıp olduğu notu ile peşine düştüğü WNBA oyuncu birliği de Pondexter'a ulaşılamadığını duyurmuştu. Ünlü oyuncu 9 Ekim'de Los Angeles'de bulundu. Pondexter'in bir kavgaya karıştığı ve gözaltına alınırken başka bir isim verdiği ortaya çıktı.

Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen WNBA’in önemli oyun kurucu ve skorerlerinden Cappie Pondexter’ın kaybolduğuna dair haberler, ailesini ve sevenlerini korkutmuştu. 6 Ekim'de ortadan kaybolan ve o günden sonra haber alınamayan Pondexter'in evine giden polis cep telefonu ve cüzdanını bulmuş, ancak 37 yaşındaki oyuncunun izine rastlamamıştı. Polis bunun üzerine Pondexter'ı kayıp şahıs listesine eklenmişti.

3 gündür kayıp olduğu bildirilen Cappie Pondexter’ın bu sürede nerede olduğu ise 9 Ekim'de ortaya çıktı.

Ünlü oyuncunun Los Angeles’ta kavga ve darp olayına karıştığı için 6 Ekim Salı günü gözaltına alındığı, durumu hakkında yakınlarına bilgi vermeyen Pondexter'ın polise ise başka bir kimlik verdiği belirlendi.

Yıldız ismin gözaltında olduğu ise perşembe sabahı serbest bırakılmasının ardından anlaşıldı.

Los Angeles Polis Departmanı’ndan (LAPD) The Chicago-Sun Times’a yaptığı açıklamada Pondexter’ın artık kayıp listesinde olmadığı, üç gündür gözaltında olduğu ve daha sonra serbest bırakıldığı ifade edildi.

Ancak Cappie Pondexter serbest bırakıldmasının ardından yeniden kayboldu. Ailesinin ihbarı üzerine polis 37 yaşındaki oyuncuyu yeniden aramaya başladı. Ancak bu kez kısa süre sonra Los Angeles'te bulundu. Menajeri Chuck Walton, Pondexter'in bulunması için destek veren herkese teşekkür ederken, oyuncunun mahremiyetine saygı duyulmasını istedi. 

Walton Pondexter’ın sağlık durumunun da iyi olduğu bilgisini paylaştı.

Son olarak 2018 yılında Indiana Fever takımı forması ile parketey çıkan Pondexter, ABD Milli Takımı ile 2008 Olimpiyat Oyunları’nda altın madalyaya uzanmıştı.

PANDEMİ NEDENİYLE MENTAL SAĞLIĞI BOZUK

Pandemi sürecinde Pondexter’ın zihinsel olarak problem yaşadığı belirtildi. Zor günler geçiren yıldız ismin, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, pandemi sürecini pek de iyi atlatamadığını itiraf ettiği görüldü. İşte o paylaşım:

“Hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz. Çoğumuzun bunu atlatamayacağımızı ya da böyle devam edemeyeceğimizi düşündüğünü biliyorum. Çoğumuz hayal kırıklığı yaşıyoruz. Sinirliyiz. Hayatımızın hiçbir döneminde baş etmek zorunda kalmadığımız bir sıkıntıyla karşı karşıyayız. Çünkü o evde… Çok zor bir dönem yaşıyorum. Covid 19 nedeniyle birini kaybettim. Aileme yaptığı etkiyi görüyorum. Bu beni deli ediyor. Bilmiyorum. Sadece herkesin gün sonunda iyi olduğunu bilmek istiyorum.”

3 gündür kayıp olan Cappie Pondexter bulundu ile ilgili etiketler Los Angeles polis Gözaltı Cappie Pondexter
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.