3 evlilik yapmıştı... Şarkıcı Ozan Orhon yeniden nikah masasına oturdu

90'larda çıkardığı ilk albümü o dönem 2 milyondan fazla satan, Ebru Şallı ve Yeşim Erçetin'le yaptığı evliliklerle hafızalara kazınan 49 yaşındaki Türk pop şarkıcısı Ozan Orhon dördüncü kez nikah masasına oturdu.

90’lı yıllara damga vuran şarkıcı Ozan Orhon, uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Selcan Demirci ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü aile arasında gerçekleşti.


Şarkıcı Ozan Orhon, 4. kez nikah masasına oturdu. Orhon, aradığı mutluluğu kabin memuru Selcan Demirci'de buldu. Aile arasında gerçekleşen nikah törenine az sayıda davetli katıldı. Çiftin bu mutlu günlerinden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

3 evlilik yapmıştı... Şarkıcı Ozan Orhon yeniden nikah masasına oturdu


OZAN ORHON'UN EVLİLİKLERİ

İlk evliliğini 1997 yılında Ebru Şallı ile yapan sanatçı Sabancı Korusu'nda muhteşem bir törenle dünyaevine girmişti bir yıl sonra boşanmıştı.

İkinci evliliğini 2000 yılında manken Yeşim Erçetin ile yaptı. Bu evlilikten Lara Yağmur adında bir kızı olan sanatçı 2003 yılında Erçetin ile yollarını ayırdı.

Üçüncü evliliğini 2014 yılında Birgül Orhon ile yapan şarkıcı aradığı mutluluğu bulamayıp boşanmıştı.

3 evlilik yapmıştı... Şarkıcı Ozan Orhon yeniden nikah masasına oturdu - Resim : 2


ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Ozan Orhon, 2000'li yılların başında fazla kiloları nedeniyle çalışamaz hale gelmiş, 130 kiloya ulaşınca da çareyi kelepçe taktırmakta bulmuştu. 3,5 ayda 60 kilo veren Ozan Orhon, hızlı kilo kaybı nedeniyle hastanelik olmuş ve ikinci kez ameliyat masasına yatmıştı.

 

3 evlilik yapmıştı... Şarkıcı Ozan Orhon yeniden nikah masasına oturdu ile ilgili etiketler nikah Düğün Ozan Orhon Selcan Demirci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.