3 çocuk annesi kadın suç makinesi çıktı!

Samsun'da hakkında 17 suçtan yakalama kararı bulunan 3 çocuk annesi kadın, polisin takibi sonucu evinde yakalandı. Kadın, polisi görünce "Evimi nasıl buldunuz?" diye sordu.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosu ekipleri, hakkında 'hırsızlık' suçlarından 17 ayrı yakalama ile yine 'evlerden hırsızlık' suçundan toplam 14 yıl 5 ay hapis ve 5 bin TL para cezası bulunan cezaevi firarisi Hülya Y.'yi takibe aldı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından kadının, İlkadım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki bir evde yaşadığı belirlendi. Polis ekipleri adrese baskın yaptı.

"EVİMİ NASIL BULDUNUZ?" DİYE SORDU

Karşısında polisi görünce "Evimi nasıl buldunuz?" diye soran Hülya Y., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Evli ve 3 çocuk annesi olan Hülya Y., mahkemece tutuklandı.

3 çocuk annesi kadın suç makinesi çıktı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.