"3 Büyükler" Ezgjan Alioski'nin peşinde

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, Kuzey Makedonya Milli Takımı'nın başarılı sol beki Ezgjan Alioski için nabız yokluyor. EURO 2020'deki performansıyla dikkat çeken 29 yaşındaki yıldızın önümüzdeki sezon Süper Lig'de top koşturma ihtimali yüksek...

Kuzey Makedonya Milli Takımı'nın EURO 2020'deki dikkat çeken ismi Ezgjan Alioski'ye Süper Lig'den teklif yağıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor; 29 yaşındaki sol bekin transfer şartlarını öğrenmek için menajeriyle temasa geçti. Şartları ağır bulan Bordo-Mavililer masadan kalktı.

2017'den beri Leeds United forması giyen Ailoski, geçen sezon Premier League'de 36 maça çıkmış ve Marcelo Bielsa'nın takımına 2 gol, 3 asistlik katkı sağlamıştı. Yükselen grafiğini EURO 2020'de de sürdüren tecrübeli futbolcu, Ukrayna'ya 2-1 mağlup oldukları maçta bir de gol attı. 

Avusturya maçında Avsuturya'nın Sırp asıllı forveti Marko Arnautovic'in ırkçı küfürlerine maruz kalmasıyla gündeme gelen Alioski'nin Leeds United takımından ayrılacağı öğrenildi. Yeni sözleşme görüşmelerinde istediğini bulamayan futbolcu, başta Fenerbahçe olmak üzere Beşiktaş ve Galatasaray'dan da teklif aldı. Sarı-Kırmızılılar yeni başkanını seçtikten sonra, Fenerbahçe ise yeni hocasını bulduktan sonra görüşmelere devam edip etmeyeceğine karar verecek. Beşiktaş ise Rıdvan Yılmaz'ın olası ayrılığına göre hareket edecek.

İTALYA'DAN DA TEKLİFLER VAR

Orta sahada da görev yapabilen Alioski'nin piyasa değeri 5 milyon euro civarında... Başarılı futbolcuyla İtalyan kulüplerinin de ilgilendiği gelen haberler arasında...

1992'de Kuzey Makedonya'nın Pirlepe şehrinde doğan Alioski, futbola İsviçre'de başladı. Young Boys altyapısından sonra Lugano'da forma giydi. 2017-18'de ise 2.5 milyon Euro'ya Leeds'e imza attı. Ülkesiyle 2013'te ilk kez maça çıkan 29 yaşındaki sol bek, Kuzey Makedonya A Milli Takımı'nın formasını 42 kez giydi ve 8 gole imza attı.

"3 Büyükler" Ezgjan Alioski'nin peşinde ile ilgili etiketler EURO 2020 Ezgjan Alioski Kuzey Makedonya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.