3 boyutlu yazıcıyla 15 dakikada sağlıklı dişler!

Diş Hekimi Yener Bardakçı, son teknolojiyle yapay zeka kullanarak dakikalar içinde gerçekleştirilen kaplama ve dolgu uygulamasını SuperHaber muhabiri Gizem Er’e anlattı.

Y.Gizem Er
Y.Gizem Er

Diş Hekimi Yener Bardakçı, hızlı gelişen teknoloiyle birlikte ortaya çıkan dolgular, kuronlar ve venerlerin üretilmesinde uzun süren tedavi seansları olmadan diş hekiminde sadece bir randevuda gerçekleştirilen bilgisayar destekli uygulama Cerec Cad Cam'i sizler için anlattı.

Kim yüksek kalitede ve çekici diş renginde dolgular istemez ki? Cerec Cad Cam uygulaması, dişinizin 3 boyutlu görüntüsünü alarak veriyi bilgisayara gönderir. Diş hekimi, dolgu ya da kuronu seramik bloktan oluşturacak şekilde tasarlar. Cered restorasyonu sadece bir tedavi seansında tasarlanır, üretilir ve hastaya uygulanır. Ölçü almak yok, geçici kuron yok, ikinci randevu yok… Diş Hekimi Yener Bardakçı, uygulamanın detaylarını SuperHaber YouTube kanalına anlattı.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

3 boyutlu yazıcıyla 15 dakikada sağlıklı dişler! ile ilgili etiketler SuperHaber YouTube dişçi tedavi yapay zeka Diş Hekimi Dr. Yener Bardakçı kuron dolgu kaplama cerec cad cam seramik blok olçü 3 boyutlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.