3 belediye şirketinden ne kadar maaş alıyor?

Sabah yazarı Kenan Kıran, Murat Ongun'un, hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü, hem Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı hem de Otobüs A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığını ve 3 maaştan toplam 45 bin lira aldığını söyleyerek, Ongun'a, "Başkan Sözcüsü Otobüs A.Ş.’de ne iş yapar?" sorusunu yöneltti.

Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Murat Ongun'un, hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü, hem de Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Otobüs A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığı öğrenildi.

3 MAAŞ-45 BİN LİRA!

Buna göre Ongun'un aldığı 3 maaş toplamda 45 bin lirayı buluyor. Sabah gazetesi yazarı Kenan Kıran, Twitter üzerinden Ongun'a bir soru yöneltti.

Kıran şöyle yazdı;

Başkan Sözcüsü Otobüs A.Ş.’de ne iş yapar? MURAT ONGUN: 3 maaş - 45 bin TL İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Murat Ongun, hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü, hem de Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Otobüs A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

3 belediye şirketinden ne kadar maaş alıyor?

Ongun eleştirilerin ardından açıklama yapmak zorunda kaldı. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şöyle dedi;

Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında İBB yöneticilerinin aynı zamanda görevli oldukları iştiraklerden ayrı ayrı maaş aldıkları iddiası tümüyle gerçek dışıdır.Farklı iştiraklerdeki görev ve sorumlukları artmasına rağmen maaş iddia edildiği gibi artmamaktadır.

3 belediye şirketinden ne kadar maaş alıyor? - Resim : 2

3 belediye şirketinden ne kadar maaş alıyor? ile ilgili etiketler İstanbul İBB
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.