3 Ayda Evlilik Kararı Alan Burçlar!

Evlilik kararı almanın zor bir süreç olduğu konusunda hemfikir olsak da bazılarımız bu işi çok kısa sürede halledebiliyor. Birbirlerini görür görmez etkilenen çiftler işi nişan, söz gibi formalitelerle uzatmadan evleniyorlar. Biz de 3 ayda evlilik kararı alan burçlar sizler için araştırdık.

Doğru kişiyi bulanların kısacık zamanda evlilik kararı aldığını hepimiz bilir; destekleriz. Ancak elbette evlilik kararının ne kadar sürede alındığı ile evliliğin başarısı arasında herhangi bir orantı yoktur. Yine de bazı burçlar hayatlarını birleştireceği kişiyle kısa sürede tanışıp evlenebiliyor. İşte 3 ayda evlilik kararı alan burçlar...

KOÇ BURCU: Aldığı kararları enine boyuna tartmadan hayata geçirmesiyle tanınan Koç burcu evlenirken de bu huyundan vazgeçmez. Sonuna düşünmeden çıktığı yolda kuyruğu dik tutmaktan vazgeçmeyen Koçlar 3 ayda evlilik kararı alan burçların başında geliyor.

BALIK BURCU: Evet duygusaldır, evet sevdiği uğruna ölür. Balık burçları evlenirken de duygularının peşinden rahatça gider. Evlenme kararı alırken de süreye bakmaz, kervan yolda düzülür mantığındadır.

AKREP BURCU: Evliliğin bir kumar olduğu düşüncesine saplantı derecesinde bağlı olan Akrep burcuna göre, doğru insanı bulduğunu düşündüğü anda 3 ay bile kısa süredir. Ancak Akrep'lerin mantık konusunda aşırı duyarlı olduğunu da es geçmemek gerekir.

 

 

3 Ayda Evlilik Kararı Alan Burçlar! ile ilgili etiketler 3 ayda evlilik kararı alan burçlar burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.