3 Aralık Hadi ipucu cevabı! %25 devlet kakısı ile desteklenen uzun vadeli birikim aracı nedir? Hadi 20:30 ipucu

3 Aralık Hadi ipucu! Hadi her gün yüzbinlerce kullanıcının katılımıyla para ödülleri dağıtmaya devam ediyor. Hadi’nin bugünkü yarışmasının sponsoru Vakıfbank oldu. Vakıf emeklilik katkılarıyla katılımcılara 20 bin TL dağıtılacak. Vatandaşlar ipucu sorusunun cevabını araştırmaya başladı bile. Bugünün sorusu birikim yapmayı seven kullanıcılardan geliyor. Peki 3 Aralık Hadi ipucu! %25 devlet kakısı ile desteklenen uzun vadeli birikim aracı nedir? Hadi 20:30 ipucu Detaylar haberimizde...

3 Aralık Hadi ipucu! Hadi bilgi yarışması bugün 20:30’da başlayacak.Vakıfbank'ın sponsorluğunda yapılacak bugünkü yarışmanın ipucu sorusu da Vakıf Emeklilik'ten geldi.20 bin TL’nin kazanan katılımcılara eşit olarak bölüşüleceği yarışmanın cevabı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bugün sorulacak soru Vakıf emeklilik hakkında oluyor.Peki 3 Aralık Hadi ipucu cevabı! %25 devlet kakısı ile desteklenen uzun vadeli birikim aracı nedir? Hadi 20:30 ipucu Merak edilenler haberimizde...

3 Aralık Hadi ipucu cevabı! %25 devlet kakısı ile desteklenen uzun vadeli birikim aracı nedir? Hadi 20:30 ipucu

SORU:%25 devlet katkısı ile desteklenen uzun vadeli birikim aracı nedir?

CEVAP: Bireysel Emeklilik

3 Aralık Hadi ipucu cevabı! %25 devlet kakısı ile desteklenen uzun vadeli birikim aracı nedir? Hadi 20:30 ipucu - Resim : 2

HADİ NEDİR?

Hadi Türkiye'nin ilk canlı bilgi yarışması uygulamasıdır. Her gün canlı yayında katılımcılar sorulan sorulara doğru cevap vererek, o yarışma için belirlenen ödül havuzundaki parayı eşit olarak bölüşürler. Puan veya başka bir şey değil gerçek para kazanılır.

Geçtiğimiz haftalarda AppStore'larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; "cepteki televizyon" teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İşte 'Hadi'nin kullanıcıları için yaptığı açıklama:

Her gün aynı saatte Hadi bilgi yarışmasına katılabilir, arkadaşlarını davet ederek Joker hakkı kazanabilir ve yarışmalarda daha avantajlı olabilirsin;)

O zaman Hadi.

PARA NASIL ÇEKİLİR?

Kazanılan para 20 TL'yi geçtiğinde hesaptaki para çekilebiliyor. Uygulamanın anasayfasında bulunan bakiyeye tıklamanız gerekmektedir. Bakiyeye tıkladığınızda iban numaranızı girmeniz gereen sayfaya yönkendiriliyorsunuz. 20 TL ve üzeri tutarlarda iban numaranızı girdiğinizde hesabınıza paranız yollanıyor.

VAKIF EMEKLİLİK

1991 yılında hizmet vermeye başlayan şirketimiz, 2003 yılında aldığı Bireysel Emeklilik lisansı ile Bireysel Emeklilik Sistemi'nde faaliyet göstermeye hak kazanmış olup, Türkiye’nin isminden en çok söz ettiren ve en hızlı büyüyen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden biridir.


Köklü bir vakıf kültürünün mirasçısı olan Vakıf Emeklilik, Türkiye’nin en önemli yerel sermaye paydaşlarından VakıfBank’ın iştirakidir. Vakıf Emeklilik ve Hayat A.Ş.'nin ortaklık yapısı, %53,9 T.C. Vakıflar Bankası TAO, %37,10 Güneş Sigorta A.Ş., %9 diğer hissedarlar şeklinde oluşmaktadır.

Genel Müdürlüğü İstanbul’da bulunan Vakıf Emeklilik 20 bölge müdürlüğü, direkt satış ekibi ve acenteleriyle ürünlerini müşterilerine sunmaktadır. Yaygın bankasürans ağına sahip olan Vakıf Emeklilik, yurt geneline yayılmış VakıfBank, Vakıf Katılım Bankası ve ICBC Turkey Bank ile dağıtım kanalı olarak çalışmakla beraber Türkiye Finans Katılım Bankası ile de iş birliği içerisindedir.

Kalite Anlayışımız

Vakıf Emeklilik, hizmet kuruluşu olmanın bilinci içerisinde, sigortalıların ve katılımcıların haklarını güvence altına alarak hizmet sunmayı "Kalite Politikası" olarak kabul etmiştir.

Vakıf Emeklilik, tüm çalışmalarında müşterilerimizin çeşitlilik gösteren ihtiyaçlarının bizi yönlendirdiğine inanır ve müşterileri ile sürekli beraberliği amaçlar. Bu doğrultuda, değişen pazar ve rekabet koşullarını yakından izlemenin ve müşterilerimizi dinlemenin önemini kabul eder ve müşteri memnuniyetini en önemli ilkesi olarak benimser.

Vakıf Emeklilik, çalışmalarında etkin, sürekli gelişim ve iyileştirmeyi hedefleyen yöntemler benimser ve bu yöntemleri Kalite Hedefleri doğrultusunda uygular.

Çalışan odaklı bir yaklaşımla, çalışanlarımızın mutluluğu ve memnuniyetini sağlama konusunda azami çabayı gösterir, onlara gelişim imkânı sunarak çalışan bağlılığını en üst düzeyde tutmayı hedefler.

Yenilikleri, dünyadaki gelişmeleri izler ve çözümler geliştirir. Müşterilerinin tüm soru ve oluşabilecek sorunlarını tek bir noktadan bütünsel olarak en kısa sürede doğru olarak çözümler.

Vakıf Emeklilik ve acenteleri, hizmetin sunulmasında öncelikle dürüstlüğü ve güvenilirliği ön plana alıp, görev ve sorumluluklarının bilinci içerisinde çalışmalarını sürdürür ve bunu başarılarının bir aracı olarak kabul eder.

Tarihimiz

1954 yılında, vakıf kaynaklarını ekonomik kalkınmanın gereksinimleri doğrultusunda en iyi biçimde değerlendirmek amacıyla kurulan VakıfBank, o günden bu yana çağdaş bankacılık yöntemleri ve uygulamalarıyla Türkiye’nin tasarruf düzeyinin gelişim sürecine katkıda bulunmaktadır. VakıfBank; “Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası” olma vizyonu doğrultusunda, vakıf kültüründen aldığı güçle, kendisine emanet edilen varlık ve değerleri etkin ve verimli yöneterek müşteriler, çalışanlar, hissedarlar ve topluma kattığı değerleri sürekli artırma misyonuyla hareket etmektedir.

Kurumsal, ticari, KOBİ ve tarım bankacılığının yanı sıra bireysel ve özel bankacılık alanlarında da çağdaş bankacılık ürün ve hizmetleri sunan VakıfBank, özellikle bir alanda değil, tüm finansal alanlarda uzmanlaşmış, Türkiye’nin önde gelen bankalarından biridir.

Temel bankacılık ürün ve hizmetlerine ek olarak yatırım bankacılığı ve sermaye piyasası faaliyetlerinde de bulunan VakıfBank, iç ve dış ticaretin finansmanında öncü bir rol üstlenmektedir. Ayrıca, finansal iştirakleri aracılığıyla sigortacılıktan finansal kiralama ve factoring hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede yer alan finansal ürünleri çağın gerektirdiği yüksek teknolojilerle müşterilerine sunmaktadır.

VakıfBank, bireysel ve kurumsal müşterilerine ülke çapına yayılan 900’ün üzerinde şubesinin yanı sıra ileri teknolojiyle desteklenen alternatif dağıtım kanalları aracılığıyla hizmet sunmaktadır. VakıfBank’ın ABD New York ve Kuzey Irak Erbil şubelerinin yanı sıra bir de Bahreyn’de kıyı bankacılığı şubesi vardır. Ayrıca, Avusturya’da VakıfBank International AG (Viyana Şubesi ve Almanya’da Köln Şubesi), KKTC’de Tasfiye Halinde World Vakıf UBB. Ltd. ve Kıbrıs Vakıflar Bank. Ltd. olmak üzere yurt dışında üç bankada da iştiraki bulunmaktadır. VakıfBank’ın diğer iştirakleri arasında; Güneş Sigorta A.Ş., Vakıf Emeklilik ve Hayat A.Ş., Vakıf Faktoring A.Ş., Vakıf Finansal Kiralama A.Ş., Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Vakıf Menkul Kıymet Yat. Ort. A.Ş., Vakıf Portföy Yönetimi A.Ş., Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Vakıf Pazarlama San. ve Ticaret A.Ş., Taksim Otelcilik A.Ş., Vakıf Enerji ve Madencilik A.Ş., Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. bulunmaktadır.

2005 yılında uygulamaya koyduğu Değişim ve Yeniden Yapılandırma Programı’yla kapsamlı bir değişim ve gelişim sürecine giren VakıfBank, iş süreçlerini gözden geçirerek operasyonel işlemleri tek merkezde toplamış, böylelikle tümüyle satış ve pazarlamaya yönlendirdiği şubelerinde hizmet kalitesini artırmıştır. O günden bu yana müşteri odaklı bir anlayışla sürdürülebilir büyüme stratejisi doğrultusunda altyapısını, iş süreçlerini ve hizmet anlayışını daha da geliştirebilmek için adımlar atmıştır. VakıfBank’ın 2008 yılında yenilediği kurumsal kimliği, büyük bir başarıyla gerçekleştirdiği köklü değişim sürecini yansıtmaktadır. Müşteri odaklı bankacılık felsefesi ise 2009 yılının başından itibaren kurumsal tanıtımına eşlik eden “Burası sizin yeriniz” söylemine, 2011 yılında “Halden Anlayan Banka” konsepti eklenmiştir. Tam anlamıyla herkesin, tüm Türkiye’nin yeri olan VakıfBank, “Burası sizin yeriniz” demekten vazgeçmeyerek halden anlamayı bir adım ileri taşımıştır. Liderlik vizyonuna, finansal gücünü ekleyerek 2017 yılında “Yanındaki Güç” söylemini sahiplenen VakıfBank, Türkiye’nin gücüne güç katmaya devam etmektedir.

Kurulduğu günden bu yana faaliyetlerini ülke ekonomisinin büyümesi, gelişimi ve dünya ekonomisiyle bütünleşmesine katkıda bulunmak amacıyla sürdüren VakıfBank, bugün Türk bankacılığında köklü bir geleneğin ve deneyimin simgesi olmuştur. Banka, bundan böyle de sektörünün en iyi hizmet sağlayıcıları arasındaki yerini güçlendirerek, sürdürülebilir büyüme stratejisi doğrultusunda hissedarlarına ve ekonomiye daha fazla değer katmak için gerekli olan tüm bileşenlere sahiptir. Sunduğu ürün ve hizmetler, sağladığı güvenle Türkiye’nin lider bankalarından biri olma vizyonuyla hareket eden VakıfBank’ın misyonu, Vakıf kültüründen aldığı güçle; kendisine emanet edilen varlık ve değerleri etkin ve verimli yöneterek müşterilerine, çalışanlarına, hissedarlarına ve topluma kattığı değerleri sürekli artırmaktır.

VakıfBank’ın temel değerleri; güvenilirlik, sosyal sorumluluk, sonuç odaklılık, müşteri odaklılık, yenilikçi olmak, takım olmak, sadakat ve liderlik olarak özetlenebilir. VakıfBank, sosyal sorumluluk bilinciyle, uzun yıllardır spora ve kültür sanat hayatına yaptığı katkılarla örnek bir kurum olarak da Türk finans sektöründe önemli bir role sahiptir.

Hadi internet yarışması 165 bin lira kazandırdı

Mobil uygulama üzerinde canlı, sunuculu ve gerçek para ödüllü bilgi yarışması ‘Hadi’ ile kazanma heyecanı BiP'te başladı. Turkcell'den yapılan açıklamaya göre yarışmalarda 165 bin TL’nin üzerinde ödül dağıtıldı. Mobil cihazlardan oynanabilen, canlı yayında para ödüllü bilgi yarışması fikri ile yola çıkan Vipme, BiP’in stratejik iş ortağı olarak ‘Hadi Bilgi Yarışması’ ile kullanıcılar artık diledikleri yerden mobil cihazlarıyla yarışıp, para ödüllerinin sahibi olabiliyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre şimdiye kadar gerçekleştirilen yarışmalarda 165 bin TL’nin üzerinde ödül dağıtıldı. Hadi’de en fazla katılımcı rekoru ise 145 bin kişinin aynı anda yarışmasıyla gerçekleşti. Yarışmaya ilgili ve katılımcı sayısı her gün artmaya devam ediyor. Hadi uygulaması için, Türk mühendisler tarafından geliştirilen BiP’in keşfet kategorisi altında hadi bilgi yarışması kanalı açıldı. Yaklaşık 1 milyon takipçisi olan bu kanal üzerinden yarışmacılara en son bilgiler iletilirken aynı zamanda her hafta yarışmada kullanabilecekleri ‘Joker’ hakkı (ekstra can hakkı) ve yarışmada sorulacak sorularla ilgili ipuçları da veriliyor. Yarışmanın sunuculuğunu ise Merve Toy ve Müge Boz yapıyor.

3 Aralık Hadi ipucu cevabı! %25 devlet kakısı ile desteklenen uzun vadeli birikim aracı nedir? Hadi 20:30 ipucu ile ilgili etiketler Hadi uygulaması VakıfBank vakıf emeklilik hadi hadi 3 aralık hadi ipucu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.