"3-4 yıl içinde bunu yapabileceğimizi umuyorum!"

Galatasaray'ın tartışmalı futbolcusu Younes Belhanda için eski takımı Montpellier'in Başkanı Laurent Nicollin'den davet geldi.

Galatasaray’da istenmeyen adam haline gelen Faslı futbolcu Younes Belhanda’ya, eski kulübü Montpellier’in başkanı Laurent Nicollin’den çağrı geldi.

Son haftalardaki etkisiz performansı sonrasında eleştirileri oklarının hedefi olan Belhanda, Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Real Madrid maçında oyundan alınırken taraftarlar tarafından tepkilere maruz kalmış ve taraftara el hareketi ve hakaretle karşılık vermişti.

Ocak ayında gönderilmesi düşünülen Faslı oyuncuyla ilgili bu kez de eski kulübü Montpellier’in başkanı Laurent Nicollin konuştu.

Fransız basınına açıklamalarda bulunan Laurent Nicollin, “Kapılarımız bizi şampiyon yapan oyunculara açık. Younes Belhanda da bunlardan biri. Onlar bizim şampiyon kadromuzun bir parçalarıydılar. Onları kadroya nasıl geri katabiliriz bilmiyorum. 3-4 yıl içerisinde bunu yapabileceğimizi umuyorum” dedi.

Galatasaray forması giyen Younes Belhanda, 2011 yılında Montpellier ile Fransa Ligue 1 şampiyonluğu yaşamıştı.

"3-4 yıl içinde bunu yapabileceğimizi umuyorum!" ile ilgili etiketler Galatasaray Ligue 1 Belhanda montpellier Laurent Nicollin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.