3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli?

Bakım ve güzellik ürünleri birbirinden farklı çeşitleri ile tüketicilere fırsat sunuyor. Watsons güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Watsons mayıs ayı katoloğu yayınlandı. Çeşitli ürünlerde indirim fırsatı bulunuyor. Peki Watsons Mayıs ayında hangi ürünlerde indirim var? İşte Watason 3-30 Mayıs katologu...

Watsons Mayıs ayında hangi ürünlerde indirim var? Vatandaşlar bakım ve güzellik ürünlerinde indirip olup olmadığını merak ediyor. Güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden olan Watsons mzyıs ayı katalogu yayınlandı. Peki Watsons Mayıs ayında hangi ürünlerde indirim var? İşte Watsons 3-30 Mayıs katalogu...

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli?

WATSONS TARİHÇESİ
1828 yılında kurulan ve bugün Asya ve Avrupa'daki faaliyetleriyle sektörünün en büyük gruplarından biri olan A.S. Watson; aralarında İngiltere, Belçika, Almanya, İsviçre, Lüksemburg, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Litvanya, Estonya ve Hollanda'nın da yer aldığı 21 ülkede 4 bin 800 mağaza ve 14 marka ile faaliyet gösteriyor.
A.S. Watsons Murahhas Üyesi lan Wade Türkiye'ye yönelik hamleleri ile ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'nin sağlık ve güzellik ürünlerine yönelik artan ilgisi açısından ve büyüyen genç nüfusu ile çok çekici bir pazar olduğunu dile getirdi. Wade, Cosmo Shop'un da pazardaki lider konumu itibarıyla grup için ideal bir seçim olduğunu belirtti. A.S. Watsons, (ASW) Asya'nın en eski ve bilinen ticari grupları arasında gösteriliyor. 1828'e kadar uzanan geçmişi ve Avrupa'dan Asya'ya kadar 21 pazardaki faaliyetleriyle uluslararası perakende ve üretim alanında bir dev olarak kabul ediliyor. 64 binden fazla istihdam yaratan grubun 2003 yılı cirosu 8.1 milyar dolar oldu.

İşte Watsons 3-30 Mayıs ayı katalogu;

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? - Resim : 2

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? - Resim : 3

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? - Resim : 4

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? - Resim : 5

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? - Resim : 6

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? - Resim : 7

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? - Resim : 8

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? - Resim : 9

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? - Resim : 10

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? - Resim : 11

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? - Resim : 12

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? - Resim : 13

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? - Resim : 14

MAĞAZALAR ZİNCİRİ GRATİS NEDİR?
Türkiye'nin sevilen kozmetik markası Gratis, kendi kişisel bakımınız ve ailenizin ihtiyaçları için aradığınız her şeyi bünyesinde barındırmakta. Ürün yelpazesi oldukça renkli olan mağazada hak ettiğiniz sağlık ve yaşam kalitesini artırmak için hijyen, cilt bakımı, kozmetik, kişisel bakım gibi ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünlere kolayca ulaşabilir ve bütçenizi sıkmayacak uygun fiyatların keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Ülkemiz genelinde 300'ün üzerinde mağazası ile Edirne'den Ağrı'ya hemen her ilimizde bir Gratis şubesine rast gelebilirsiniz. Özellikle yılbaşı ya da bayramlar gibi bolca alışveriş yapılan dönemlerde mağazanın ciddi indirimleri oluyor. Yılbaşına özel kampanya fırsatlarını, özel olarak hazırlanan güncel katalogları aracılığıyla duyuran mağaza, kozmetik ürünler, cilt bakım ürünleri ve parfümler başta olmak üzere yüzlerce üründe %30 ile %50'ya varan indirimler ile yeni bir yılı yeni bir tarz ile karşılayabilmenizin kapılarını açıyor.

Son zamanlarda The Balm markasının tutkunu olan kadınlar bu markayı ülkemizde sadece Gratis'te bulabilirler. Kozmetik düşkünlerinin bir hayli hayranı olduğu markanın en önemli özelliği ise içerisinde talc ve paraben kullanılmaması. Bu denli sağlıklı bir kozmetik ürünü yurt dışındaki birçok mağazada “high-end” yani yüksek kalite ürün olarak tanımlanırken, Gratis çok tutulan lip balm ve allıkları oldukça uygun fiyatlar ile tüketici ile buluşturuyor.

Gratis'in gözde ürün kategorilerinden bir diğeri de şüphesiz göz makyajının olmazsa olmazı maskara çeşitleri. Dünyaca ünlü markaları bünyesinde barındıran mağaza, maskara konusunda da kaliteden ödün vermemek adına oldukça seçici davranıyor. Öyle ki Gosh, Betty Boop, Essence, Cecile, L'oreal Paris, Max Factor, Wet'n Wild ve Maybelline gibi ünlü markaların ekstra hacim ve kıvrım veren, çok çeşitli teknoloji ile üretilmiş özel fırçalara sahip gözlere ayrı bir çekicilik veren maskaraları özel indirim günlerinde %50'ye varan indirimler ile satın almak kadar keyiflisi yoktur sanıyoruz.
WATSONS SIKÇA SORULAN SORULAR
Watsons Card üyeliğim kapsamında benimle promosyon, kampanya vb. konularla ilgili iletişime geçilmesini istememem halinde ne yapmalıyım?

Watsons Card üyeliğiniz devam etmekle birlikte kampanya, promosyon, indirim, teklif vb konularda bilgilendirme amacı ile sana internet, telefon, SMS, mektup, e-mail, faks vb. kanallardan size erişilmesini ve ticari elektronik iletiler gönderilmesini istemiyorsan “WTS” yazıp 3525'e ücretsiz SMS gönderebilir, 444 99 87 numaralı Watsons İletişim Merkezi’ni arayıp bildirimde bulunabilir ya da Watsons Card web sitesine üyelik bilgilerinle giriş yaparak Bilgi Güncelleme formundan tercihlerini değiştirebilirsin. Gönderilen “WTS” bildiriminin Watsons’a ulaşmasını müteakip 3 (üç) gün içerisinde elektronik ileti gönderimi durdurulacaktır.

Watsons Card web sayfasına nasıl giriş sağlarım?

Kullanıcı adı alanına Watsons Card’ının arkasında bulunan 13 haneli kart numarasını, şifre alanına ise 6 haneli sayıyı girerek web sitesine giriş yapabilirsin. Değiştirmiş olduğun şifreni unuttuysan 444 99 87 Watsons İletişim Merkezi’ni arayarak öğrenebilirsin.

Watsons Card’a nasıl sahip olurum?
Watsons Card’ını Watsons mağazalarından 2,5TL karşılığında satın alabilirsin.

Watsons Card’ımı nerelerde kullanabilirim?
Watsons Card’ını yurtdışı mağazaları hariç tüm Watsons mağazalarında kullanabilirsin.

Watsons Card’a nasıl sahip olurum?
Watsons Card’ını Watsons mağazalarından 2,5TL karşılığında satın alabilirsin.

Watsons Card’ımı nerelerde kullanabilirim?
Watsons Card’ını yurtdışı mağazaları hariç tüm Watsons mağazalarında kullanabilirsin.

 

 

 

 

3-30 Mayıs Watsons'ta hangi ürünler indirimli? ile ilgili etiketler Watsons İndirim 3-30 mayıs katalogu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.