2.Sayfa pazartesi günü ekranlara geldi!

Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa 20 Ocak canlı izle! Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunuculuğunu gerçekleştirdiği 2.Sayfa tüm hızıyla devam ediyor. 2.Sayfa saat 11.00'da izleyicilerle buluşuyor. İşte Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa 20 Ocak canlı izle!

Müge Ve Gülşen'le 2.Sayfa 20 Ocak canlı izle! 2.Sayfa magazin dünyasından haberler veriyor. Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa hafta içi her gün ekranlara geliyor. İşte Müge Ve Gülşen'le 2.sayfa 20 Ocak canlı izle! Detaylar haberimizde...

KANAL D CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

KANAL D

Kanal D, Demirören Holding'in Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır ve 84 yerli ve 13 yabancı dizi ile, 93 yerli ve 9 yabancı dizi yayınlamış Show TV'den sonra en çok sayıda televizyon dizisi yayınlamış Türk televizyon kanalıdır. 2009 yılı itibarıyla Türkiye'de en çok izlenen kanal unvanını elde etmiştir.

Ayhan Şahenk ve Aydın Doğan tarafından ortak kurulmuştur. 16 Eylül 1993'te test yayınına ve 19 Aralık 1993'te normal yayına başlamıştır. Kanalın hisseleri 16 Ekim 1994 tarihinde Aydın Doğan'a emanet verildi ve kanalın logosu değişerek bugünkü hâlini almıştır. 2004 yılında, analog yayının yanı sıra sayısal yayın yapmaya da başlamıştır. Diğer tüm Avrupa ülkelerine Türkçe yayın yapan Almanya merkezli Euro D kanalın yurt dışındaki şubesidir. Kanal D, ayrıca Türkiye'de yüksek çözünürlükte (HD) yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalı olan Kanal D HD'yi yayına sokmuştur. Kanal D'de yayınlanan birçok program, bu kanaldan yüksek çözünürlükte izlenebilmektedir. Kanal D Ana Haber Bülteni'ni hafta içi Buket Aydın sunmaktadır. Spor Gündemi'ni Emre Tilev sunmaktadır. Sihirli Annem, Yaprak Dökümü, Bayanlar Baylar, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, İntikam, Kavak Yelleri, Yılan Hikayesi, Aşk-ı Memnu, Hanımın Çiftliği, Ruhsar, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi Kanal D'nin en çok beğenilen dizileri arasında yer almıştır.

Kanal, 22 Nisan 2011'de logosunu üç boyutlu yapmış ve logonun ortasındaki daire dönen bir küre olmuştur. Mayıs 2013'ten itibaren Kanal D dizileri engelsiz.kanald.com.tr adresinde görme engelliler için sesli betimleniyor, işitme engelliler için işaret dili ile anlatılıyor. Ayrıca altyazılarla destekleniyor.

Kanal D, 1 Temmuz 2013'te 16:9 (geniş ekran) yayına geçti. 21 Mart 2018 tarihi itibarıyla Demirören Medya Grubu'na satılmıştır.

2.Sayfa pazartesi günü ekranlara geldi! ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle 2. Sayfa Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa 20 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.