2.sayfa 26 Mart'ta ekranlara geldi!

2.sayfa 26 Mart canlı izle! Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunuculuğunu üstlendiği 2.Sayfa her bölümü iel erkanlara damga vuruyor. İzleyicileri ekranları başına kilitleyen program hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor.

Müge Ve Gülşen'le 2.sayfa 26 Mart canlı izle! Hafta içi her gün yayınlanan 2.Sayfa beğen toplayarak izleyicileri ekranları başına kilitliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programında gündemde olan magazin haberleri konuşuluyor. 2.sayfa 26 Mart canlı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

2.sayfa 26 Mart'ta ekranlara geldi!

Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa uzun senelerdir izleyicilerin beğendiği magazin programları içerisinde bulunuyor.Canlı olarak yayınlanan 2.Sayfa'yı internette izlemek için araştırmaya başladılar.

Kanal D canlı yayını izlemek için tıklayınız!

2.sayfa 26 Mart'ta ekranlara geldi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.