29 Temmuz Süper Loto sonuçları! Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta?

Süper Loto 29 Temmuz çekilişi için heyecan devam ediyor. Haftanın 3 günü düzenlenen ve Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Bayilerden ve Milli Piyango Online sitesinden oynanabilen Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Süper Loto'da 29 Temmuz çekilişi için heyecan devam ediyor. Salı, Perşembe ve Pazar akşamları düzenelenen çekiliş Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanıyor. 11 Milyon TL'yi aşan büyük ikramiyesi ile iştah kabartan Süper Loto'da vatandaşlar büyük ikramiye kazanmak için kuponlarını doldurmaya devam ediyor.

SÜPER LOTO 29 TEMMUZ ÇEKİLİŞİ BELLİ OLDU MU?

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekiliş sonrası Süper Loto sonuçları da haberimizdeki yerini alacaktır.

Milli Piyango Süper Loto çekilişi bilet sonuçları sorgulama ekranı! 8  Temmuz Süper Loto çekilişi sonuçları büyük ikramiye kime çıktı?

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

29 Temmuz Süper Loto sonuçları! Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta? ile ilgili etiketler Süper Loto 29 temmuz süper loto sonuçları süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.