29 Nisan Survivor Masterchef oyununu kim kazandı? Survivor yemek oyununu kim kazandı? 29 Nisan ödül oyununu kim kazandı?

29 Nisan Survivor Masterchef oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarının heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de Masterchef fırtınası esecek. Ünlüler ve Gönüllüler en iyi yemeği yapmak için yarışacak. Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre, Şef Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya yarışmaya katılacak. Hangi takım daha iyi yemek yaptı? Sorusunun cevabını araştırılmaya başlandı. İşte 29 Nisan Survivor Masterchef oyununu kim kazandı? Survivor yemek oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde..

29 Nisan Survivor Masterchef oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği ekranların en çok takip edilen yarışma programı Survivor 2020, bu akşam TV8'de izleyenlerin karşısına çıkacak.Ünlüler ve Gönüllüler en iyi yemeği yapmak için yarışacak. Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre, Şef Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya yarışmaya katılacak.  Hangi takım daha iyi yemek yaptı? Sorusunun cevabını araştırılmaya başlandı. İşte 29 Nisan Survivor Masterchef oyununu kim kazandı? Survivor yemek oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde...

SURVİVOR MASTERCHEF OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Yarışma beraberlikle sonuçlandı ve iki takımında yapılan yemekleri paylaşmasına karar verildi.

SURVİVOR'DA HANGİ TAKIM EN İYİ YEMEĞİ YAPACAK?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'nin 29 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 61. yeni bölümünde sürpriz bir ödül oyunu oynanacak.

Survivor’da yarışmacılar MasterChef sınavı verecek. MasterChef Türkiye şefleri olan Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu oyuna bağlanıp yarışmacıları yapacakları yemekler için yönlendirmeye çalışacak. Daha sonrasında yapılan yemekler Acun Ilıcalı, Esat Yontunç ve Survivor yapım ekibi tarafından değerlendirilecek. Jürinin kararı sonrasında ise kazanan takım yaptıkları yemeklerle karınlarını doyuracak.

29 Nisan Survivor Masterchef oyununu kim kazandı? Survivor yemek oyununu kim kazandı? 29 Nisan ödül oyununu kim kazandı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı MasterChef 2020 survivor masterchef oyununu kim kazandı oyun Cemal Can evrim somer sivrioğlu mehmet yalçınkaya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.