2,9 milyon TL'yi gözden çıkardılar!

Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'in isteği üzerine Türk Telekom Stadı'nda yemek hizmeti veren, Koç Grubu'nun sahibi olduğu Divan Restoran'la yollarını ayırma kararı aldı.

Galatasaray, Türk Telekom Stadı’nda yıllardır hizmet aldığı Divan Restoran’ın sözleşmesini feshetmek için girişimlere başladı. Yaklaşık 3 haftadır çeşitli restoranlar ve catering firmaları ile görüşen sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un sahibi olduğu Divan Restoran ile yollarını resmen ayırıyor.

2,9 MİLYON TL TAZMİNAT ÖDENECEK

Fatih Terim ile yönetim arasında gerginlik yaşanmasına sebep olan Divan Restoran için yönetim harekete geçti. Türk Telekom Stadı’nın loca ve VIP tribünlerinde yemek hizmeti veren restoran ile sözleşme feshi için görüşmelere başlandığı ve Koç'a 500 bin dolar (2,9 milyon TL) tazminat ödeneceği öğrenildi.

2,9 milyon TL'yi gözden çıkardılar! ile ilgili etiketler Galatasaray Ali Koç Türk Telekom Stadı Divan Restoran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.