29 Mayıs Doya Doya Moda elenen kim oldu? Doya Doya Moda 29 Mayıs haftanın birincisi kim?

Doya Doya Moda 29 Mayıs haftasında kim elendi sorusu programın izleyenleri tarafından merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve fanları olan Doya Doya Moda, bugün dergi kapak kızı konseptine uygun kombinler hazırlandı. Her hafta renkli görüntülerin yaşandığı Doya Doya Moda'da 29 Mayıs kim elendi sorusu ve haftanın birincisi merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

Doya Doya Moda 29 Mayıs haftasında kim elendi, haftanın birincisi kim oldu soruları yoğun olarak programı takip edenler tarafından araştırılıyor. Bugün dergi kapak kızı konseptine uygun kombinler yapılacağı Doya Doya Moda'da haftanın birincisi kim oldu, kim elendi soruları merak ediliyor. Birbirinden renkli görüntülerin çıktığı Doya Doya Moda'ya ait detaylar haberimizde..


DOYA DOYA MODA 29 MAYIS KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da 29 Mayıs'ta kimin elendiği henüz belli değil. Elenen isim belli olduktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

DOYA DOYA MODA HAFTA BİRİNCİSİ KİM?

Doya Doya Moda'da hafta birincisinin kim olduğu henüz açıklanmadı. Birinci isim belli olduktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

29 Mayıs Doya Doya Moda elenen kim oldu? Doya Doya Moda 29 Mayıs haftanın birincisi kim?

DOYA DOYA MODA YARIŞMACILARI

Sündüz

Su

Emel

Betül

Hanzade

Gamze

Melika

29 Mayıs Doya Doya Moda elenen kim oldu? Doya Doya Moda 29 Mayıs haftanın birincisi kim? - Resim : 2

DOYA DOYA MODA JÜRİLERİ

Kemal Doğulu

Gülşah Saraçoğlu

Seray Sever

29 Mayıs Doya Doya Moda elenen kim oldu? Doya Doya Moda 29 Mayıs haftanın birincisi kim? ile ilgili etiketler TV8 29 Mayıs Doya Doya Moda haftanın birincisi kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.