29 Mart bu akşam hangi diziler var? Pazartesi dizi listesi yayın saatleri

29 Mart Pazartesi bu akşam hangi diziler var sorusunun yanıtı belli oldu. Pazartesi akşamında Show TV, ATV, Star TV, TRT 1 ve FOX ekranlarında hangi dizilerin yayınlandığı merak konusu. İşte 29 Mart 2021 Pazartesi dizi listesi ve yayın saatleri.

29 Mart Pazartesi akşamında yine birbirinden muhteşem diziler televizyon ekranlarında olacak. Reyting rekorları kıran dizilerin yoğunlukta olduğu Pazartesi akşamında ön planda yer alacak diziler arasında yine Çukur ve Yasak Elma sahne alacak.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisi 4. sezon 30. bölümü ile saat 20.00’da Show TV ekranlarında, yine aynı saatlerde başrollerinde Burak Deniz’in başrollerde yer aldığı Maraşlı dizisi de 12. bölümü ile ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

29 Mart bu akşam hangi diziler var?
29 Mart Pazartesi dizileri

 

29 Mart Pazartesi akşamında; Sefirin Kızı 46. bölümü ile Star TV’de, Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölümü ile TRT 1’de ve Yasak Elma’da 104. bölümü ile FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

29 Ekim Pazartesi TV’de Hangi Diziler Var?

Show TV – Çukur 4. sezon 30. bölüm
ATV – Maraşlı 12. bölüm
Star TV – Sefirin Kızı 46. bölüm
TRT 1 – Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm
FOX TV – Yasak Elma 104. bölüm

29 Mart bu akşam hangi diziler var? Pazartesi dizi listesi yayın saatleri ile ilgili etiketler Pazartesi dizi listesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.