29 Kasım Erzurum'da okullar tatil olacak mı?

Kış mevsimiyle birlikte öğrenciler kar tatilini merak ediyor. Aileler kışın daha ucuza ısınmanın yollarını ararken öğrenciler kar yağışıyla çok mutlu oluyor. Kış mevsimine girmemiz sebebiyle kar yağışları etkisini göstermeye başladı. Vatandaşlarımız 29 Kasım Çarşamba Erzurum'da günü okullar tatil mi, sorgusunu aratıyor. Özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı şiddetlenerek devam ediyor. Erzurum'da okullar tatil mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan hava durumu raporuna göre Türkiye'nin belli bölgeleri yoğun kar yağışı içine girecek. Kötü hava şartlarında okula gitmek istemeyen öğrenci ve veliler gözünü gelecek resmi açıklamalara çevirdi. Peki, 29 Kasım Erzurum'da okullar tatil mi? Hangi illerde kar tatili olacak? Valilikten son dakika açıklaması var mı? Detaylar haberimizde...

Yurdumuzun belli bölgelerinde kar yağışı etkisini gösterecek. Kış aylarının başlamasıyla birlikte aileler daha ucuza ısınmanın yollarını ararken öğrenciler kar haberleriyle mutlu oluyorlar. Havaların soğumasıyla birlikte öğrenciler, kar tatili var mı, sorgusunu aratıyor. Kar yağışına üzülenler kadar sevinenler de var. Bunların başında öğrenciler geliyor! Hava durumu raporlarına göre ülkemizin belli kesimlerinde kar yağışı görülecek. Türkiye'nin belli bölgeleri yoğun kar yağışı içine girecek. Kötü hava şartlarında okula gitmek istemeyen öğrenci ve veliler gözünü gelecek resmi açıklamalara çevirdi. Peki, 29 Kasım'da Erzurum'da okullar tatil mi? Hangi illerde kar tatili olacak? Valilikten son dakika açıklaması var mı? Detaylar haberimizde...

erzuruagrargearg

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Salı) öğle saatlerinden sonra doğusunun aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDIRNE °C, 8°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

ISTANBUL °C, 14°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Salı) öğle saatlerinden sonra doğu kesimleri sağanak yağışlı

KIRKLARELI °C, 18°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

KOCAELI °C, 17°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Salı) öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

Aerjutetget_3

EGE

Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak, iç kesimlerinin yağmur yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde Afyonkarahisar'ın yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bugün (Salı) öğle saatlerine kadar bölgenin güneyinde güney yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 11°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DENIZLI °C, 15°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

IZMIR °C, 14°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MANISA °C, 20°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Güney Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Tunceli ve Bingöl'de kuvvetli (21-50 kg/m2), Antalya, Mersin ve Adana'da kuvvetli, yer yer çok kuvvetli (21-75 Kg/m2), Antalya'nın doğusu ve Adana çevrelerinde yer yer şiddetli (75-100 Kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, hortum riski) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YOĞUN KAR UYARISI: Tunceli ve Bingöl'de görülecek kuvvetli yağışların yükseklerinde yoğun kar şeklinde görüşmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

faetgerAgreAugje

DENİZLERDE HAVA

Akşam saatlerinde Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, sabah saatlerinde doğusu güneybatıdan 2 ila 4(10-30 km/sa), sabah saatlerinde batısı güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa); Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5(20-40 km/sa), doğusu 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu Rüzgar: Batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), sabah saatlerinde doğusu güneybatıdan 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de batı ve kuzeybatıdan, kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa); güneyi güneybatıdan akşam saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ
Akdeniz: Hava Durumu: Çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de güney ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), doğusu 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/sa), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, doğusu güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), zaman zaman 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, akşam saatlerinde batısı 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta; kuvvetli yağış anında zayıf.

VAN GÖLÜ
Van Gölü: Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan, doğusu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

29 Kasım Erzurum'da okullar tatil olacak mı? ile ilgili etiketler Son dakika Kar tatili 29 kasım erzurum okullar tatil mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.