29 Haziran Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor Dokunulmazlık oyununu hangi isim kazandı? Eleme adayı kim oldu?

29 Haziran Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2020'de 3.dokunulmazlık gecesi heyecanla bekleniyor. Bu hafta oynanan 2 dokunulmazlık oyununu da Sercan kazandı. Peki Sercan kimlerin ismini söyledi? Son 7 yarışmacının parkurda nefes kesen mücadeleleri devam ederken oyunu kazanan da rahat bir nefes alacak. Eleme adaylarının tamamının belli olacağı konseyde yaşanacaklar merak edilirken Sercan ve Nisa'nın ses kaydı da merakla bekleniyor. İşte Survivor Eleme adayı kim oldu?

29 Haziran Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2020'de 3.dokunulmazlık gecesi heyecanla bekleniyor. Bu hafta oynanan 2 dokunulmazlık oyununu da Sercan kazandı. Peki Sercan kimlerin ismini söyledi? Son 7 yarışmacının parkurda nefes kesen mücadeleleri devam ederken oyunu kazanan da rahat bir nefes alacak. Eleme adaylarının tamamının belli olacağı konseyde yaşanacaklar merak edilirken Sercan ve Nisa'nın ses kaydı da merakla bekleniyor. İşte Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayı kim oldu?

29 HAZİRAN SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmalzık oyununu Sercan kazandı. Konseyde Sercan, 3.eleme adayı olarak BARIŞ'I gösterdi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bugün gerçekleşecek 3.dokunulmazlık oyunu sonrası toplanacak konseyde nelerin yaşanacağı merak ediliyor.. Önceki iki dokunulmazlık oyunun galibi Sercan önce Berkan'ın daha sonra ise ismi çok konuşulan Nisa Bölükbaşı'nın ismini eleme adayı olarak belirlemişti. Sercan ve Nisa'nın ses kayıtlarının ortaya çıkması sonrası gözler de konseyde bu iki ismin üzerinde olacağa benziyor. 3. Dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele sürerken finale giden yolda kalan 7 yarışmacı da rahat bir nefes alabilmek için bu akşamki dokunulmazlık oyununu kazanmak istiyor. 

 

SURVİVOR 3.DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 3.ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu Sercan kazandı. Sercan, konseyde Barış'ın ismini vererek 3.eleme adayını da belirlemiş oldu.

Survivor yeni bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı! Survivor 2020'de bu akşam haftanın 3. dokunulmazlık oyunu TV8 ekranlarında izleyiciler ile buluşacak! Sona kalan yedi yarışmacının parkurda göstereceği yüksek performans nefesleri keserken; dokunulmazlığın sahibi de rahat bir nefes alacak! 3. eleme adayının kim olacağı da bu akşam toplanacak konseyde belli olacak. Bu hafta iki dokunulmazlığı da alan Sercan kimlerin adlarını söyledi? Haftanın 3. eleme adayı kim olacak? Bu akşam dokunulmazlık oyununda en iyi performansı kim gösterecek? 29 Haziran 3. dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? 3. dokunulmazlık ödülü ne olacak? Haftanın eleme adaylarının belli olduğu eleme gecesinden önceki son konseyde neler yaşanacak? Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni dokunulmazlık sistemi nasıl olacak? İşte bu haftaya dair detaylar...

Survivor 3. bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? 29 ...

SURVIVOR’DA 2. BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020'nin dün akşamki yeni bölümünde baştan sona heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Zorlu mücadelede bütün rakiplerini geçen Sercan oldu. Cumartesi günü de ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, böylece 2. dokunulmazlık oyununu kazanarak ikide iki yaptı.Survivor 2020 yeni bölümde dokunulmazlığı kazanan Sercan, ödülden faydalanması için Kırmızı takımdan Elif ve Yasin ile Mavi takımdan Cemal Can'ı seçti.

Survivor canlı izle! 29 Haziran 2020 Survivor 122. yeni bölüm izle ...

SURVIVOR’DA HAFTANIN 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 121. bölümde toplanan ada konseyinde dokunulmazlığı kazanan Sercan tarafından yeni eleme adayı açıklandı. Survivor Sercan, ada konseyinde dokunulmazlığı kaybetmesi halinde eleme adayı olacağını, Elif ile Yasin dışında herkesin onu eleme potasına göndereceğini iddia etti.

Survivor Sercan, ada konseyinde dört kişi arasında seçim yapacağını söyledi ve Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı olarak Nisa'yı söyledi.

SURVIVOR’DA İLK ELEME ADAYI KİM OLMUŞTU?

Survivor 2020’nin 120. Bölümünde yarışmacılar, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için parkura çıkmıştı. Bireysel olarak mücadele ettikleri parkurda kıyasıya mücadele verdiler. Günün sonunda Sercan, haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan isim oldu. Cumartesi günü toplanan haftanın ilk ada konseyinde Sercan’ın eleme adayı olarak söylediği isim Berkan oldu.

2020 Survivor 29 Haziran yeni bölüm tanıtım, Survivor 29 Haziran ...

SURVIVOR YENİ OYUN UYGULAMASI: DOKUNULMAZLIK OYUNU NASIL DEĞİŞTİ?

Survivor 2020'de dokunulmazlık oyunu birkaç aşamadan oluşuyor. İlk olarak yarışmacılar, parkura tek tek çıkarak zamana karşı bir mücadele veriyor. En kısa zamandan en uzun zaman içinde bitiren yarışmacıya göre bir sıralama oluşuyor. Bu sıralama sonrasında ilk sıradaki sonuncu gelen şeklinde bir eşleşme yapılıyor. Bu turda iki yarışmacı parkurda aynı anda çıkıyor ve oyunda iki sayı alan kazanmış oluyor. Bu şekilde devam eden sistem finalde de aynı şekilde devam ediyordu.

Youtube 29 Haziran 2020 Survivor 122. bölüm fragmanı izle, 2 ...

Survivor 2020'de yeni oyun uygulaması nedir? Acun Ilıcalı açıkladı! Önümüzdeki haftadan itibaren oynanacak dokunulmazlık oyunlarında geçerli olacak bu uygulamaya göre; dokunulmazlık oyunlarında finale kalan yarışmacılardan beşe ulaşan dokunulmazlığı kazanmış olacak.

 

 

 

 

 

29 Haziran Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor Dokunulmazlık oyununu hangi isim kazandı? Eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 29 haziran survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı survivor eleme adayı kim oldu eleme adayı kim oldu survivor eleme adayları kimler survivor 29 haziran
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.