29 Eylül Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef mavi kırmızı takım kaptanları kim?

29 Eylül Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef mavi kırmızı takım kaptanları kim oldu? İşte detaylar...

29 Eylül Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef 2020 devam ediyor. Peki Masterchef mavi kırmızı takım kaptanları kim oldu? İşte detaylar..

29 EYLÜL MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?


Eleme oyunundan sonra yeni bir haftaya başlanan MasterChef Türkiye’de kaptanlık oyunu oynandı. Yarışmacılar bireysel performanslarını göstererek mavi takımın kaptanı olmaya çalıştı. Çekişmeli dakikaların yaşandığı oyunda şefler yarışmacılardan Lahmacun yapmasını istedi. Şefler tadımı yaptıktan sonra kazanan ismi açıkladı. MasterChef kaptanlık oyununu kazanan ve mavi takımın kaptanı olan isim Serhat oldu.

MASTERCHEF TAKIMLARI NASIL OLDU?


Kaptanlığı kazanan Serhat'tan kırmızı takımın kaptanını belirlemesi istendi. Serhat kırmızı takımın kaptanlığına Barbaros'u seçti. Böylece bu hafta mavi takımın kaptanı Serhat ile kırmızı takımın kaptanı Barbaros mücadele edecek. Serhat ve Barbaros sırayla bir isim söyleyerek takımları oluşturdular. Serhat takımına Furkan, Tanya, Eray, Sefa, Uğur, Özgül ve Didem' i aldı. Barbaros ise Esra, Emir, Duygu, Berker, Ayyüce, Ebru ve Walison'u seçti. Ve böylece haftanın takımları şöyle oldu:

29 Eylül Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef mavi kırmızı takım kaptanları kim?

Mavi takım: Kaptan Serhat , Furkan, Tanya, Eray, Sefa, Uğur, Özgül ve Didem

Kırmızı takım: Barbaros, Esra, Emir, Duygu, Berker, Ayyüce, Ebru ve Walison

 

29 Eylül Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef mavi kırmızı takım kaptanları kim? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef takım kaptanları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.