29 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi belli oldu

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı merak ediliyor. Hafta içi her gün tv8 ekranlarında yayınlanan ve kazananın 15 bin TL ödül aldığı yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kazanan isim Gönül Hanım oldu. Gönül hanım aynı zamanda 15 bin TL'nin sahibi oldu.

29 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Ünlü sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu ve bir hafta boyunca kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında her Cuma akşamı haftanın kazananı belli oluyor. Hafta finalinde gerçekleşen oylama sonrası Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu?

29 EKİM ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

29 Ekim 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi henüz belli olmadı.

Daha önce Fox Tv'de Zuhal Topal'la Sofrada ismiyle ekrana gelen ancak bu yaz döneminde sunucunun Acun Ilıcalı ile anlaşması sonrası tv8'de yayınlanmaya başlanan yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında her Cuma haftanın birincisi belli oluyor.

Haftanın kazananı 15 bin TL ödül aldığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında kazanan ismin belli olduğunda haberimizde yerini alacaktır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kazanan isim Gönül Hanım oldu. Gönül hanım aynı zamanda 15 bin TL'nin sahibi oldu.

29 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi belli oldu ile ilgili etiketler Zuhal Topal 29 ekim zuhal topalla yemekteyiz kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.