29 Ekim Salı noterler açık mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte birçok vatandaş noterler açık mı sorusunun cevaplarını araştırmaya devam ediyor. Resmi daireler ve kurumlar faaliyet göstermeyecek. Peki, 29 Ekim Salı noterler açık mı? Detaylar haberimizde...

Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yılını kutlamaya yaklaşırken, birçok vatandaş noterler açık mı sorusunun cevaplarını arıyor. Bilindiği üzere Salı gününe denk gelen 29 Ekim günü resmi kurumlar ve daireler faaliyet göstermeyerek izinli olacaklar. Öte yandan 28 Ekim günü ise yarım gün tatil olacak.  Peki, 29 Ekim Salı noterler açık mı? Detaylar haberimizde...

29 Ekim Salı noterler açık mı?

29 EKİM SALI NOTERLER AÇIK MI?

28 Ekim Pazartesi günü resmi kurum ve kuruluşlar yarım gün hizmet verecek. Yani 28 Ekim Pazartesi Bankalar, PTT, Vergi dairesi, Noterler öğleden sonra kapalı olacak.
29 Ekim'de tüm devlet daireleri yani kamu daireleri aksi bir durum belirtilmedikçe resmi tatil dolayısı ile kapalıdır. Ayrıca bankaların şubeleri ve genel müdürlükleri resmi tatil nedeniyle kapalı olacaktır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda resmi tatil sebebi ile noterler de kapalı olacaktır.

29 Ekim Salı noterler açık mı? ile ilgili etiketler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bayram Noter 2019 tatil açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.