29 Ekim otobüsler bedava mı? Cumhuriyet Bayramı'nda otobüs, metro ücretsiz mi?

29 Ekim otobüsler bedava mı? Cumhuriyet Bayramı'nda otobüsler ücretsiz mi merak ediliyor. Bu yıl 97. yıldönümünü kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda metro, otobüs ve tramvaylar ücretsiz mi? İşte detaylar..

29 Ekim otobüsler ücretsiz mi? Cumhuriyet Bayramı'nda otobüs, metro bedava mı olacak? İşte detaylar..

29 EKİM OTOBÜSLER BEDAVA MI?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim uygulanacak olan ücretsiz ulaşım ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

Açıklamada; “İBB Meclisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda İstanbul’daki toplu ulaşım araçlarının ücretsiz hizmet vermesini onayladı. Karar meclis üyelerinin oy birliğiyle alındı.”

29 Ekim’de yolcular, İstanbulkart entegrasyonuna dahil tüm toplu taşıma araçlarına kartını okutmak suretiyle ücretsiz binecek.

29 EKİM’DE HANGİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ÜCRETSİZ?

Ücretsiz yolculuk; İETT, Metrobüs, OTOBÜS AŞ (Havalimanı Otobüsleri Hariç), Özel Halk Otobüsleri, Şehir Hatları Vapurları, Özel Deniz Yolu Toplu Ulaşım Motorları ile Metro İstanbul’un yönettiği Tramvay, Metro, Füniküler, Tünel ve Teleferik hatlarında geçerli olacak.

29 Ekim otobüsler bedava mı? Cumhuriyet Bayramı'nda otobüs, metro ücretsiz mi? ile ilgili etiketler 29 Ekim 29 ekim otobüsler ücretsiz mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.