29 Ekim eczaneler açık mı? Nöbetçi eczaneler listesi!

29 Ekim eczaneler açık mı? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Hastane ve eczane işi olan vatandaşlar nöbetçi eczaneleri araştırmaya başladı. İşte 29 Ekim eczaneler açık mı? Nöbetçi eczaneler listesinin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

29 Ekim eczaneler açık mı? 29 Ekim Salı günü eczanelerden ilaç alacaklar ve hastaneye gidecekler “Eczane ve hastaneler bugün açık mı?” sorusunun cevabını araştırıyor. İşte 29 Ekim eczaneler açık mı? Nöbetçi eczaneler listesinin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

ECZANELER BUGÜN AÇIK MI?

Eczaneler resmi tatil günlerinde kapalı oluyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil… Bununla birlikte 28 Ekim Pazartesi günü ise yarım gün tatil yani eczaneler bugün saat 12.30’a kadar açık olacak.

Hastane ve sağlık ocakları için de aynı süreç söz konusu… Yani, bugün hastane ve sağlık ocakları bugün öğle saatlerine kadar açık olacak ardından Çarşamba gününe kadar kapalı olacak.

29 Ekim eczaneler açık mı? Nöbetçi eczaneler listesi! ile ilgili etiketler Eczane 29 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.