28 Temmuz Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Sayısal Loto 28 Temmuz sonuçları için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü Milli Piyango TV'de canlı yayınlanan çekilişle ikramiyeler sahiplerini buluyor. Talihlilerin merakla beklediği çekiliş öncesi de büyük ikramiye belli oldu.

Sisal Şans ve Milli Piyango ortaklığında talihlilerin yüzlerini güldüren Sayısal Loto bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekilişle ikramiyelerini dağıtacak. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın 3 günü yapılacak Sayısal Loto çekilişide bu akşam büyük ikramiye 187 milyon TL'yi aşmış durumda.

28 Temmuz 2021 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -18-20-33-40-74-86- ve joker:68 oldu.

28 TEMMUZ SAYISAL LOTO SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

Hem bayilerden hem de Milli Piyango Online sitesinden oynanabilen Çılgın Sayısal Loto bu akşam 21:30'da kazanan numaralar belli olacak. Çekiliş sonuçları belli olduğunda haberimizdeki yerini alacaktır.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

28 Temmuz Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 28 temmuz sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.