Odatv'den istismarcı şeyhe 'Efendi' unvanı

2016 yılındaki haberinde 'Efendi' olarak nitelendirdiği Uşşaki tarikatının lideri Fatih Nurullah'ı son günlerde 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etmesi üzerinden sert eleştirilerle hedef alan Odatv'nin, 28 Şubat dönemine zemin hazırladığı belirtilen 'Fadime Şahin-Müslüm Gündüz-Ali Kalkancı' olaylarına benzer bir algı operasyonu yürütüyor olabileceği iddia edildi.

Uşşaki tarikatının lideri Fatih Nurullah, Sakarya'da 12 yaşındaki bir kız çocuğunu istismar ettiği gerekçesiyle tutuklandı. 

İlk olarak Odatv tarafından yayımlanan ses kayıtlarında suçunu itiraf eden Fatih Nurullah hakkında ise yine Odatv'de yayımlanan 2016 tarihli bir haber gündeme düştü. 

TARİKAT LİDERİNE 'EFENDİ' UNVANI

Nurullah'ın o dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik 'başkanlık sistemi' eleştirilerini haber yapan Odatv'nin, bugünlerde cinsel istismarını günyüzüne çıkararak hapse attırdığı sahte şeyh için 'Efendi' ifadesini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

27 Nisan 2016 tarihli haberde şu ifadeler yer alıyor: 

''Bir süre önce Atatürk Havalimanı'ndaki 'el öptürme izdihamı' görüntüleriyle gündeme gelen Uşşaki Tarikatı Lideri 'Fatih Nurullah Efendi' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın artık misyonunu tamamladığını belirterek, ''Başkanlık sistemi falan diye de hiç zorlamasın Tayyip Bey'' dedi.''

 

Odatv'den istismarcı şeyhe 'Efendi' unvanı
28 ŞUBAT'A BENZER BİR ORTAM MI OLUŞTURULMAK İSTENİYOR?

Söz konusu haberin ardından bazı sosyal medya kullanıcıları, Odatv'nin bu tutumunun altında Türkiye'yi 28 Şubat sürecine hazırlayan 'Müslüm Gündüz-Fadime Şahin' olayına benzer bir durumla algı operasyonu ve özel bir çalışma altında olabileceğini iddia etti. 

Uşşaki tarikatı liderinin geçmiş dönemde Erdoğan'a muhalif tutum sergilediği dönemde haberlerinde 'Efendi' ibaresini kullanan Odatv'nin son dönemde 'sarık ve cübbe iktidara gelecek' söylemi ve Ayasofya'nın ibadete açılması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öven ifadeler kullanarak geçmişteki muhalif imajından sıyrılan Fatih Nurullah'ın istismar kayıtlarını ortaya çıkarması, 28 Şubat sürecinde postmodern darbenin en çok tartışılan olayları arasında yer alan Fadime Şahin'in Aczmendi şeyhi Müslüm Gündüz ve Ali Kalkancı ile basılması ve sonrasında yaşananlara benzer bir durum olarak nitelendirildi.

Odatv'den istismarcı şeyhe 'Efendi' unvanı - Resim : 2

Odatv'den istismarcı şeyhe 'Efendi' unvanı - Resim : 3

Odatv'den istismarcı şeyhe 'Efendi' unvanı - Resim : 4

Odatv'den istismarcı şeyhe 'Efendi' unvanı - Resim : 5

FADİME ŞAHİN OLAYI NEDİR?

Fadime Şahin, sahte şeyh Ali Kalkancı'nın ve Müslüm Gündüz'ün kendisini iğfal ettiğini öne sürmüş ve 28 Şubat sürecinde büyük tartışmalara neden olmuştu.

Şahin, bu yönleriyle postmodern darbe döneminin en önemli tanığı ve figüranlarından biri olarak nitelendiriliyor. Ancak Fadime Şahin, bugüne kadar kendisini kandırdığını söylediği Müslüm Gündüz ve Ali Kalkancı aleyhine söylemleri hariç hiç konuşmadı.

Müslüm Gündüz, Fadime Şahin'le basılma olayından sonra ırza geçmek suçundan yargılandı. TCK'nın 416. ve 417. maddelerinden, 7 yıldan az olmamak kaydıyla hapsi istenen Gündüz, 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Gizli tanığın iddiasına göre, askeri müdahaleye zemin hazırlamak ve kamuoyunu yönlendirmek amacıyla Strateji Dergisi'nin Nişantaşı'ndaki ofisinde toplantılar düzenlemiş ve "travestiler kraliçesi" lakaplı Seyhan Soylu (Sisi) tarafından Kalkancı ve Gündüz'e gönderilmişti.

Fadime Şahin tüm iddialar ortada dolaşırken bir anda ortadan kayboldu ve adeta sırra kadem bastı.

Odatv'den istismarcı şeyhe 'Efendi' unvanı - Resim : 6

 

Odatv'den istismarcı şeyhe 'Efendi' unvanı ile ilgili etiketler Sakarya istismar cezaevi OdaTV fatih nurullah tutuklu Ali Kalkancı Fadime Şahin muslum gunduz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.