28 Şubat kafası: Rütbeli askerler devleti temsil eden valinin elini sıkmadı!

Tokat Valiliği tarafından düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonunda şaşkınlık yaratan anlar yaşandı. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ve eşi, gelen konukları kapıda karşılayıp herkesle tek tek tokalaştı. O sırada içeriye giren albayın telefonla konuştuğu ve kendilerini selamlayan Vali ile eşine bakmadan içeri girmesi büyük tepki çekti.

Tokat Valiliği'nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda yaşanan bir olaya ait görüntüler ortaya çıktı. Resepsiyona ev sahipliği yapan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ve eşi, gelenleri kapıda karşıladı. Çift, her gelenle tek tek tokalaştı.


ÖYLECE GEÇİP GİTTİLER

Bu sırada kalabalık bir askeri grup kendilerini kapıda karşılayan Vali Numan Hatipoğlu'nun elini sıkmadı. Hatta en önce bulunan albayın içeriye telefonla konuşarak girdiği ve Vali'nin olduğu tarafa bakmadığı görüldü. O anlar sosyal medyada da tepki çekti.

 


ŞAMİL TAYYAR: İL DIŞINA GÖNDERİLDİ

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, görüntülerle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Disiplin soruşturması açıldığını, bir albay ve binbaşının il dışına gönderildi. Beyler, herkes haddini bilecek" ifadelerini kullandı.

28 Şubat kafası: Rütbeli askerler devleti temsil eden valinin elini sıkmadı! ile ilgili etiketler Tokat Vali asker TSK Numan Hatipoğlu albay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.