28 Şubat haberlerine bu sene ocakta başladılar!

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, imam hatip lisesi öğrencileri için Kocaeli’nde “Diriliş” kampı düzenleyecek. Bu durum, daha önce öğrencilerin panitball oynamasını 'silahlı eğitim' olarak nitelendiren İYİ Parti'li Aytun Çıray'ı ve Merdan Yanardağ'ın kanalı Tele1'i rahatsız etti.

ÖNDER, son olarak imam hatip öğrencileri için Kocaeli’nde “Diriliş” adlı kış kampı düzenleyeceğini açıkladı.

Türkiye genelinden İHL öğrencilerinin davet edildiği kamplar için “İmam-hatipli olmak bir okul okumak yahut diploma sahibi olmak değil; iman ve ahlak ile yoğrulmuş, ümmet ve milletinin sorunlarına duyarlı, asgari manevi şartları barındıran bir misyonu ifade etmektir. Yani imam hatip sadece bir liseden ibaret değil bir misyon ve davadır ki tüm ülkemiz gençliğini ve bireylerini kapsamaktadır. Bu doğrultuda arzu ettiğimiz yeni bir dünyanın ilk adımları ise biz inanıyoruz ki düzenlediğimiz bu kamplarda gençlerimizle birlikte atılmaktadır” denildi.

Kampların teması da “imam hatiplilerin kardeşlik bağını kuvvetlendirmek” olacak.

28 Şubat haberlerine bu sene ocakta başladılar!

AYRI ETKİNLİKLER RAHATSIZ ETTİ

Kampta kız ve erkekler için ayrı etkinliklerin olması daha önce öğrencilerin panitball oynamasını 'silahlı eğitim' olarak nitelendiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ı ve Merdan Yanardağ'ın kanalı Tele1'i rahatsız etti.

28 Şubat haberlerine bu sene ocakta başladılar! ile ilgili etiketler Kocaeli önder kamp tele1
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.