28 Ocak Survivor ödül oyunu kim kazandı? Survivor ödül oyunu neydi?

Survivor ödül oyunu 28 Ocak akşamı oynandı. TV8'de yayınlanan Survivor 2021'de birçok kişi ya sakatlıktan ya da elenerek adaya veda etti. Peki, bu akşam oynanan ödül oyununu hangi takım kazandı? Ödül neydi?

Survivor 2021 bu akşam TV8'de ekrana geldi. Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışmada birbirinden değerli yarışmacılar üst düzey mücadele vererek ödül oyununu kazanmak için uğraştı. Peki, 28 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı?

28 OCAK SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Çoğu yarışmacının hayalini kurduğu ödül, bu hafta iki takımın da karşısına çıktı. Ünlüler de, gönüllüler de hız kesmeden mücadele ediyor... Perşembe akşamının ödül oyununu ise 10'a 8 gönüllüler aldı.

Survivor 2021 ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 28 Ocak ödülü ne oldu?

SURVİVOR 28 OCAK ÖDÜLÜ NEDİR?

Uzun süredir aç olan her iki takımın yarışmacıları önemli bir ödül için parkura çıktı. Ünlüler ve gönüllüler takımından herhangi birinin yarışmayı kazanması durumunda ödül köfte ekmek olacak. Yanında da soğuk kolalar yer alacak.

28 Ocak Survivor ödül oyunu kim kazandı? Survivor ödül oyunu neydi? ile ilgili etiketler Survivor survivor ödül oyuhnu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.