28 Nisan Survivor kim elendi? Survivor bu hafta kim elendi? 11. Hafta Sms sonuçları! Bugün Survivor'dan kim gitti? Dün akşam kim elendi?

28 Nisan Survivor kim elendi? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de eleme heyecanı yaşanıyor. Gönüllülerin adayı Gizem, Ünlülerin adayı ise Yunus Emre oldu. Acun.com üzerinden sms birncileri belli olacak. Halk oylaması sonrasında adadan giden isim belli oldu. Hangi yarışmacının adaya veda ettiği araştırılmaya başladı. İşte 28 Nisan Survivor kim elendi? Survivor bu hafta kim elendi? Merak edilen detaylar haberimizde...

28 Nisan Survivor kim elendi? Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2020'de eleme heyecanı yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Ünlüler takımında Ezgi veda etmişti. Acun.com üzerinden halk oylaması sonucunda performans birincileri belli olacak. Gönüllülerin adayı Gizem, Ünlülerin adayı ise Yunus Emre oldu. Hangi yarışmacının adaya veda ettiği araştırılmaya başladı. İşte 28 Nisan Survivor kim elendi? Survivor bu hafta kim elendi? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Elenen isim Gönüllüler takımından Gizem oldu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Birleşme partisi sonrasında değişen eleme sistemi açıklanmıştı. Bugün oynanan dokunulmazlık oyununu, haftanın ilk dokunulmazlık oyununa benzer bir şekilde rekabete sahne oldu. Her iki takım da zorlu bir parkurda mücadele ortaya koydu. Ünlüler takımı, bir eleme adayı daha göstermemek için yoğun çaba sarf ederken Ünlüler yarışmacısı Mert sakatlanarak dokunulmazlık oyununu yarıda kesti. Survivor'da dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı 10-8 skorla kazandı.

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor son bölümünde Ünlüler Gönünllüler takımı dokunulmazlık oyunu sonucunda ada konseyine gitti. Survivor'da haftanın ilk eleme adayı Yunus Emre olarak belirlenmişti. 26 Nisan Survivor ikinci eleme adayı ise yapılan oylama sonucunda Gizem oldu.

SURVIVOR GİZEM BİRDAN KİMDİR?

Gizem Birdan, 5 Ağustos 1992, İstanbul'da doğdu. 10 yaşında Bakırköy Spor Kulübü'nde basketbola başladı ve 24 yaşına kadar aktif olarak basketbol oynadı.

8. sınıfta Oğuz Kaan Koleji'nden burs alarak liseyi de İstanbul'da bitirdi. Sonrasında, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile anlaştı ve 1 sene Bursa'da oynadı, devamında İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu kazandı ve eğitimini orada tamamladı.

Üniversiteden sonra "Kocamın Ailesi" dizisinde 30 bölüm yer alan Survivor Gizem, 2 sene E.S.E.K tiyatrosunda Ex S oyununda da performans sergiledi. En son "Şahin Tepesi" adlı dizi ile seyirciyle buluşan Gizem Birdan'ın birkaç reklam projesinde de yer aldığı biliniyor.

28 Nisan Survivor kim elendi? Survivor bu hafta kim elendi? 11. Hafta Sms sonuçları! Bugün Survivor'dan kim gitti? Dün akşam kim elendi? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 survivor kim elendi 28 nisan survivor kim gitti ada konseyi eleme yarışmacı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.