28 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi bu akşam belli oluyor. Fox Tv'de hafta içi her gün yayınlanan yemek yarışmasında gelinler kıyasıya yarışırken kaynanalar da gelinleri puanlıyor. Her Cuma haftanın birincisinin belli olduğu Zuhal Topal'la Sofrada 28 Mayıs birincisi kim oldu?

Her Cuma 15 bin TL'lik ödülüyle haftanın kazananın belli olduğu Zuhal Topal'la Sofrada programında 28 Mayıs Cuma günü kim kazandı sorusu da yanıtını buluyor. Ünlü sunucu Zuhal Topal'ın da puanlamaya dahil olduğu yemek yarışması hafta içi her gün Fox Tv'de yayınlanıyor.

Peki 28 Mayıs Zuhal Tpal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu?

Cuma günleri Zuhal Topal'la Sofrada programında haftanın birincisi belli oluyor. Kazanaının 15 bin TL'lik ödülün sahibi olduğu Zuhal Topal'la Sofrada programında her hafta başka gelin ve kaynanalar sahne alıyor. 

28 Mayıs 2021 Cuma Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi henüz belli olmadı. Belli olduğu anda haberimizdeki yerini alacaktır.

28 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu?


BU HAFTA PROGRAMDA KİMLER YARIŞTI?

24 Mayıs 2021 Pazartesi: Gelin Tuğba Sezen ve Kayınvalidesi Nuran Sezen

25 Mayıs 2021 Salı: Gelin Mehtap Avşar ve Kayınvalidesi Emriye Avşar

26 Mayıs 2021 Çarşamba: Gelin Tuğçe Dolu ve Kayınvalidesi Zehra Dolu

27 Mayıs 2021 Perşembe: Gelin Elif Yağcıoğlu ve Kayınvalidesi Tülay Yağcıoğlu

28 Mayıs 2021 Cuma: Gelin Seniha Saçaklı ve Kayınvalidesi Serpil Koç

28 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada 28 mayıs zuhal topalla sofrada haftanın birincisi kim oldu zuhal topalla bu hafta kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.