28 Mayıs Survivor Ayak tenisini kim kazandı? Survivor ayak futbolunu kim kazandı?

28 Mayıs Survivor Ayak Tenisi maçını kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan sürüyor. Acun Ilıcalı'nın liderliğini yaptığı Acun Medya ile Sercan Yıldırım'ın takımları arasında yapılan ayak tenisi maçını kimin kazanacağı merak ediliyor. 28 Mayıs Survivor Ayak Tenisi maçını kim kazandı? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Survivor ayak futbolunu kim kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

28 Mayıs Survivor Ayak Tenisi maçını kim kazandı? Geçtiğimiz haftalarda oynanan ayak tenisi maçını Sercan Yıldırım'ın takımı kazanmıştı. Uzun süredir rövanşı konuşulan ayak tenisi karşılaşması bu akşam oynanacak. Acun Ilıcalı'nın liderliğini yaptığı Acun Medya ile Sercan Yıldırım'ın takımları arasında yapılan ayak tenisi maçını kimin kazanacağı merak ediliyor. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan sürüyor. 28 Mayıs Survivor Ayak Tenisi maçını kim kazandı? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Survivor ayak futbolunu kim kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR 28 MAYIS AYAK TENİSİNİ KİM KAZANDI?

Geçtiğimiz haftalarda oynanan ayak tenisi maçını Sercan Yıldırım'ın takımı kazanmıştı. Uzun süredir rövanşı konuşulan ayak tenisi karşılaşması bu akşam oynanacak. Acun Ilıcalı'nın liderliğini yaptığı Acun Medya ile Sercan Yıldırım'ın takımları arasında yapılan ayak tenisi maçını 3-1 skorla Sercan Yıldırım'ın takımı Survivor 2020 oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2020 yeni bölümde haftanın ikinci eleme adayı bu akşam belli oldu. Survivor 85. Bölümde Ünlüler ile Gönüllüler arasında ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu kazanan yine Gönüllüler oldu. Ünlüler takımı, dokunulmazlığı kaybedince ada konseyinde bir kez daha eleme adayı belirlemek zorunda kaldı. Dün ilk eleme adayı Yunus Emre olduğu için onun adı yazılmayacaktı. Sercan, Aycan ve Elif için yapılan oylama sonucunda en çok adı yazılan yarışmacı Elif oldu. Survivor’da bu hafta bayram nedeniyle eleme olmayacak. Önümüzdeki hafta iki dokunulmazlık oyunu ile birlikte iki eleme adayı daha çıkacak. Bu dört eleme adayı için yapılacak oylama sonrasında Survivor’a veda eden isim belli olacak.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'da eleme bir sonraki hafta olacak.

28 Mayıs Survivor Ayak tenisini kim kazandı? Survivor ayak futbolunu kim kazandı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 28 Mayıs Survivor Ayak tenisini kim kazandı?
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.