28 Kasım MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? Eleme adayları kimler oldu?

28 Kasım MasterChef dokunulmazlığı kim aldı sorusunun yanıtı haberimizde. TV 8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef 2020'de dokunulmazlık oyununu kazanan isim belli oldu.

Bu akşam MasterChef dokunulmazlığı kim aldı merak ediliyor. Uğur'un diskalifiye edilmesinin ardından MasterChef dokunulmazlık oyunları oynanmaya devam ediyor. 28 Kasım Cumartesi akşamında MasterChef dokunulmazlık sahibi de belli oldu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK KİM ALDI?

Her hafta cumartesi günleri yayınlanan bölümün dış çekim yapıldığı MasterChef’te bu haftaki adres Ürgüp Peri Bacaları oldu. Kültüler mirası, tarihi yapısı ve benzersiz görünümü ile ekran başındaki izleyicileri ve yarışmacıları kendisine hayran bırakan Peri Bacaları’nda yarışmanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Şeflerin yarışmacılardan istedikleri menüde Ürgüp’e özel Bulgur Çorbası, Peravı (Mantı), Lahana Salatası, Ayva Dolması ve Bulamaç vardı. Yemeklerin tadımını Ürgüp yetkilileri ve misafirleri yaptı. Misafirlerin yemeklere verdiği oylar sonucu dokunulmazlık oyununu galibi mavi takım oldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Takım dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Barbaros, Eray, Emir ve Sefa arasında oynanan oyunda kıyasıya mücadele yaşandı. Şeflerin tadımı sonrası bireysel dokunulmazlık oyununu galibi Barbaros oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef’in önceki bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanmış kaybeden mavi takım yarışmacılarından Uğur eleme potasına gitmişti. Oynanan ikinci dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları oylamaya gitti. Barbaros bireysel dokunulmazlığı kazandığı için elemeden muaf tutuldu. Oylama sonucu en çok oyu alan Sefa eleme potasına gönderildi ve 2. eleme adayı oldu.

 

 

28 Kasım MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? Eleme adayları kimler oldu? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.