28 Ekim tatil olacak mı? 29 Ekim kaç gün tatil olacak?

Önümüzdeki ay içerinde kutlanacak olan Milli Bayramımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vatandaşlar tarafından heyecanla bekleniyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın Salı gününe denk gelmesi ile, vatandaşlar Pazartesi gününün tatil olup olmayacağını araştırıyor. Peki, 28 Ekim tatil olacak mı? 29 Ekim kaç gün tatil olacak? Detaylar haberimizde...

Ülkemizde büyük bir coşkuyla kutlacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi hazırlık başladı. Yurdumuzda çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan bayramın 28 Ekim Salı gününe denk geldiği için vatandaşlar 4 günlük blok tatil yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Peki, 28 Ekim tatil olacak mı? 29 Ekim kaç gün tatil olacak? Detaylar haberimizde..

28 Ekim tatil olacak mı? 29 Ekim kaç gün tatil olacak?

28 EKİM TATİL OLACAK MI?

Resmi Gazete’de yer alan düzenlemeye göre 29 Ekim Ulusal Bayram kabul edilmektedir. Buna göre Türkiye içerisinde ve dışarısında Türkiye Cumhuriyeti devleti için tören yapılmaktadır. Bayram 28 Ekim saat 13.00 itibariyle başlar ve 29 Ekim günü devam eder.

29 EKİM KAÇ GÜN TATİL OLACAK?

28 Ekim günü yarım gün tatil olarak kabul ediliyor ve vatandaşlar 29 Ekim gününde 4 günlük blok tatil yapıp yapamayacağını merak ediyor. Bu süreçte yetkililer henüz blok tatil konusuna ilişkin bir açıklamada bulunmadı.

 

28 Ekim tatil olacak mı? 29 Ekim kaç gün tatil olacak? ile ilgili etiketler 2019 tatil 29 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.