28 Ekim Perşembe Okul Yarım Gün Mü? 29 Ekim Cuma Günü Okul Var Mı?

Perşembe günü okul yarım gün mü merak ediliyor. 2021 yılının son resmi tatilinin geçireleceği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi öğrencilerin de meraklı araştırmaları başladı. Resmi gazetede yer alan karara göre 28 Ekim tüm kamu kuruluşlarında yarım gün olacak. Peki 28 Ekim Perşembe günü okul yarım gün mü, 29 Ekim Cuma günü okul var mı?

Cuma günü okul var mı? Cumhuriyet'in 98. kuruluş yıldönümünün kutlanacağı 2021 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na artık sayılı günler kaldı. Tüm kamu kuruluşlarının resmi tatil olarak izinli sayılacakları bu günde okulların durumu da netleşti. Öğrencilerin merakla araştırdıkları Perşembe günü okul yarım gün mü, 29 Ekim Cuma günü okul var mı soruları da yanıtını buldu.

29 EKİM CUMA GÜNÜ OKUL VAR MI?

Buna göre 28 Ekim Perşembe günü okullar yarım gün olacak. Toplamda 3,5 gün sürecek resmi tatilde 29 Ekim Cuma günü de okullar tatil olacak.

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında toplamda 3,5 gün sürecek resmi tatil okullarda da kutlanacağı için Perşembe günü okul yarım gün olacak. Ertesi gün Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanacağı 29 Ekim Cuma günü okullar tatil olacak.

28 Ekim yarım gün mü, tam gün tatil mi? 29 Ekim resmi tatil mi, yarım gün tatil  mi? - Son Dakika Haberleri Milliyet

29 Ekim'in resmi tatil edilmesi: 19 Nisan 1925'te 29 Ekim'in bayram olarak kabul edilmesini öngören teklif TBMM tarafından kabul edilmiştir. 628 sayılı bu kanun ile 29 Ekim, 1925'ten itibaren ülke içinde ve dış temsilciliklerde bayram olarak kutlanmaya başlamıştır.

Bu yollar kapalı: Cumhuriyetin ilanının 98. yıl dönümü kutlamaları nedeniyle İstanbul'un en önemli ulaşım güzergahlarından biri olan Vatan Caddesi bir süre trafiğe kapalı olacak. Öte yandan bu caddenin yanı sıra başka yollar da trafiğe kapatılacak. Peki, İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının provaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı.

28 Ekim Perşembe Okul Yarım Gün Mü? 29 Ekim Cuma Günü Okul Var Mı? ile ilgili etiketler Cumhuriyet Bayramı perşembe günü okul yarım gün mü cuma günü okul var mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.