28 Ekim okullar tatil mi, yarım gün mü? Cuma öğleden sonra ders var mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala öğrenciler ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar 28 Ekim Cuma tatil mi yoksa yarım gün mü sorusuna yanıt aramaktadır. Peki, 28 Ekim resmi tatil mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümüne az bir zaman kala 28 Ekim tatil mi sorusu akıllara geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet'i ilan etmesi anısına her sene 29 Ekim gününde kutlanan Cumhuriyet Bayramı 2022 senesinde Cumartesi’ye denk gelmektedir.

28 Ekim Tatil mi, Yarım Gün mü?

Cumhuriyet Bayramı’nın kutlandığı 29 Ekim resmi tatildir. Ancak bu özel gün 2022 senesinde hafta sonunda Cumartesi gününe denk geldiğinde 28 Ekim Cuma’nın tatil mi ya da yarım gün mü olacağı merak konusudur.

Cumhuriyet Bayramı, 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim gününe kadar devam ettiğinden dolayı 28 Ekim öğleden sonra yarım gün tatildir.

Okullar 28 Ekim Cuma Günü Tatil mi?

Cumhuriyet Bayramı, 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim gününe kadar devam ettiğinden dolayı 28 Ekim öğleden sonra okullar yarım gün tatildir.

28 Ekim okullar tatil mi, yarım gün mü? Cuma öğleden sonra ders var mı? ile ilgili etiketler 28 Ekim 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatil Okul
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.