28 Ekim okullar tatil mi? Cuma öğleden sonra yarım gün mü?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaklaşırken 28 Ekim tatil mi, yarım gün mü sorusu gündeme geldi. 2022 senesinde Cumhuriyet Bayramı’nın hafta sonunda Cumartesi günü kutlanacak olması sebebiyle öğrenciler ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar 28 Ekim mesai var mı sorusunun yanıtını aramakta.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümüne az bir zaman kala 28 Ekim tatil mi sorusu akıllara geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet'i ilan etmesi anısına her sene 29 Ekim gününde kutlanan Cumhuriyet Bayramı 2022 senesinde Cumartesi’ye denk gelmektedir.

28 EKİM TATİL Mİ, YARIM GÜN MÜ?

Cumhuriyet Bayramı’nın kutlandığı 29 Ekim resmi tatildir. Ancak bu özel gün 2022 senesinde hafta sonunda Cumartesi gününe denk geldiğinde 28 Ekim Cuma’nın tatil mi ya da yarım gün mü olacağı merak konusudur.

Cumhuriyet Bayramı, 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim gününe kadar devam ettiğinden dolayı 28 Ekim öğleden sonra yarım gün tatildir.

OKULLAR 28 EKİM TATİL Mİ, YARIM GÜN MÜ?

Cumhuriyet Bayramı, 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim gününe kadar devam ettiğinden dolayı 28 Ekim öğleden sonra okullar yarım gün tatildir.

28 Ekim okullar tatil mi? Cuma öğleden sonra yarım gün mü? ile ilgili etiketler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatil yarım gün
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.