28 Ekim Eczaneler açık mı? Sağlık ocakları 28 Ekim'de çalışıyor mu?

Yarın Eczaneler açık mı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 98. yıldönümünün kutlanacağı 29 Ekim öncesi vatandaşların kurum ve kuruluşlarla ilgili araştırmaları sürüyor. Peki 28 Ekim Eczaneler çalışıyor mu? Sağlık ocakları 28 Ekim'de çalışıyor mu?

28 Ekim Perşembe resmi tatildir. Tüm kamu ve kuruluşlar yarım gün hizmet verecektir. Eczaneler resmi tatil günlerinde nöbet sistemi ile çalışıyor. hasteneler ise sadece acil bölümlerinde hasta kabulüne devam edecek. Peki 28 Ekim eczaneler çalışıyor mu? Sağlık ocakları 28 Ekim'de çalışıyor mu?

28 EKİM ECZANELER AÇIK MI? HASTANELER ÇALIŞIYOR MU?

1926 yılından bu yana Cumhuriyet Bayramları resmi tatil olarak geçiriliyor. Pek çok işyeri ve kamu kuruluşu 28 Ekim'den itibaren resmi tatil olarka tatile giriyor. Ancak 28 Ekim yarım gün resmi tatildir.

28 Ekim'den yarım gün resmi tatil olduğundan eczaneler de yarım gün çalışıyor. Eczaneler 28 Ekim'de öğleden sonra nöbetçi sistemine geçiyor.

Eczane çalışma saatleri 2019: Eczaneler saat kaçta açılıyor, saat kaçta  kapanıyor? - Ekonomi haberleri

Diğer yandan 28 Ekim'de hastaneler öğlene kadar tüm bölümleriyle hizmet verirken öğleden sonra sadece acil bölümleri hasta kabulüne deva ediyor.

Aile hekimlikleri ve sağlık ocakları da eğer varsa acil ve aşı bölümlerde hizmet verebilecek. Bunun dışında kapalı olacak.

28 Ekim Eczaneler açık mı? Sağlık ocakları 28 Ekim'de çalışıyor mu? ile ilgili etiketler Eczane 28 ekim eczaneler açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.