Bugün 30 Ekim bankalar açık mı? EFT ve havale yapılabilecek mi?

30 Ekim Cuma gününde bankaların açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. 29 Ekim resmi tatilinden sonra 30 Ekim'de EFT ve havale işlemlerinin ne olacağını vatandaşlar merak etmekte. Peki, 30 Ekim'de bankalar açık olacak mı? İşte detaylar...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın resmi tatil olması nedeniyle 30 Ekim 2020 Cuma gününde bankaların açık olup olmadığı vatandaşlar tarafından araştırılmaya ve sorgulanmaya başlandı. 30 Ekim’de bankalar açık olacak mı?

Bankalar ne noterin 30 Ekim’deki çalışma saatleri meraklı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Pek çok vatandaş, banka ve noterdeki işlemlerini halletmek için 29 Ekim resmi tatilinden bir gün sonraki 30 Ekim Cuma gününde halletmek istiyor. Peki, 30 Ekim’de EFT ve havale yapılabilecek mi?

30 EKİM BANKALAR AÇIK OLACAK MI?

29 Ekim'den sonraki 30 Ekim Cuma gününde tüm bankalar sabah saat 09:00'da açılacak ve vatandaşlara himzetine devam edecek.

Bugün 30 Ekim bankalar açık mı? EFT ve havale yapılabilecek mi? ile ilgili etiketler 28 Ekim Noter bankalar 28 Ekim bankalar açık mı 28 Ekim noter açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.