28 Ekim 2021 öğleden sonra okullar tam gün tatil mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatili için geri sayım devam ederken 28 Ekim 2021 Perşembe gününde okulların öğleden sonra tatil mi yoksa yarım gün mü olduğu merak edildi. Peki, 28 Ekim okullar tatil mi?

29 Ekim Cumhuriyet’in ilanı her yıl ülkemizde resmi tatil olarak kutlanmaktadır. Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaşmasıyla öğrenciler ile kamu kurum ve kuruluşları 29 Ekim’de kaç gün tatil yapacaklarını merak eder oldu.

Cumhuriyet Bayramı’na az bir zaman kala tatil süresi hem kamu kurum ve kuruluşları ile hem de öğrenciler tarafından sorgulanmaktadır. Her yıl resmi tatil olarak kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 2021 yılında Cuma günü tüm yurt genelinde coşkuyla kutlanacak.

28 Ekim Yarım Gün Mü?

Resmi Gazete'de yer alan bilgilere göre; 1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayramdır. Bayram 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam eder.

28 Ekim Bankalar Çalışıyor Mu?

Bankaların çalışma takvimi, Borsa İstanbul'a bağlı olduğu için Borsa İstanbul'un tatil olduğu günlerde bankalar da hizmet verememektedir. Borsa İstanbul'un 28 Ekim perşembe günü yarım gün çalıştığı düşünülürse, bankaların da o gün öğle saatlerine kadar hizmet vereceği söylenebilir.

28 Ekim 2021 öğleden sonra okullar tam gün tatil mi? ile ilgili etiketler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim tatil okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.