28 bin vatansever aranıyor! İade kampanyasında ABD'den resmi cevap için...

15 Temmuz’daki darbe girişiminin arkasındaki Fethullah Gülen’in ABD’den Türkiye’ye iade edilmesi için Beyaz Saray’ın internet sayfasında başlatılan kampanyaya 72 bin kişinin imza verdiği belirtildi.

Darbe girişiminin demokratik olarak seçilmiş hükümeti devirmeyi amaçladığı belirtilen imza metninde, şu ifadeler yer aldı:

TÜRKİYEYE GÖNDERMESİNİ İSTİYORUM

“Girişimcilerin Fethullah Gülen’e ve FETÖ’ye bağlı küçük bir grup asker tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıktı. Türkiye bizim Ortadoğu’daki en güvenilir ve uzun süreli müttefiğimiz oldu. Lütfen başkanımızı ve hükümetimizi, ABD olarak demokratik olarak seçilmiş yetkililer ve hükümetlerle çalışmamız gerektiği konusunda ikna etmeme yardım edin. Hükümetimizin Fethullah Gülen’e güvenli bir cennet sağlamaya son vermesini ve onu Türkiye’ye göndermesini istiyorum.”

28 BİN İMZA LAZIM

Beyaz Saray’ın internet sitesine göre, yetkililerden resmi bir cevap alabilmesi için imza metninin 16 Ağustos’a kadar 28 bin imza daha toplaması gerekiyor.

İMZA KAMPANYASINA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN...

28 bin vatansever aranıyor! İade kampanyasında ABD'den resmi cevap için... ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.