27.Dönem POMEM sınav yerleri açıklandı! Polis Akademisi POMEM sınav giriş yeri sorgulama ekranı

27.Dönem POMEM sınav yerleri merak ediliyor. Binlerce adayın merak ile beklediği sınav 15 Şubat 2021 Pazartesi günü gerçekleşecek. 27.Dönem POMEM sınav yerleri için giriş belgeleri araştırılmaya başlandı.

Birçok polis adayının merakla beklediği 27.Dönem POMEM sınav giriş yerleri ve belgeleri adayların erişimine açıldı. Polis Akademisi Başkanlığı’nın yaptığı açıklamada 15 Şubat 2021 tarihinde yapılacak ön sağlık muayenesi sonrasında adaylar, fiziki yeterlilik testi ve sözlü mülakat aşamalarına katılım sağlayacaklardır.

27.Dönem POMEM SINAV ESASLARI

27.Dönem POMEM sınavı adayları POMEM sınavlarına girmeden önce ön sağlık komisyonu tarafından ön sağlık kontrolünden geçirilecektir. 27.Dönem POMEM giriş sınavları, fiziki yeterlilik sınavı ve mülakat sınavı şeklinde yapılacak.

27.Dönem POMEM sınav yerleri açıklandı! 27.Dönem POMEM sınav giriş yeri sorgulama ekranı

İnternet üzerinden açıklanan yer ve tarihte adayların 15 Şubat 2021 Pazartesi günü 27.Dönem POMEM Giriş Sınavları gerçekleştirilecek. Adayların ikamet illerine göre belirlenmiş olan sınav merkezleri ve sınav tarihleri kesinleşip internet üzerinden ilan edildikten sonra değiştirilemeyecektir. Hakkında "Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olamaz" kararı verilen adaylar, aynı başvuru dönemi içinde başka bir sınav komisyonuna başvuramayacaklardır. Sınav komisyonu kararlarına itiraz edilemeyecektir.

27.Dönem POMEM sınav giriş belgesi sorgulama ekranı için tıklayınız.

27.Dönem POMEM Ön Sağlık Koşulları

Adaylar 27.Dönem POMEM sınavlarına girmeden önce ön sağlık komisyonu tarafından ön sağlık kontrolünden geçirilecektir. Ön sağlık kontrolü Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğine göre yapılacak.

Ön sağlık kontrolü komisyonu adaylar hakkında "Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olur" veya "Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olamaz" şeklinde karar verilecektir. Hakkında "Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olamaz" kararı verilen adaylar, bir sonraki sınav aşamasına geçemeyecekler.

27.Dönem POMEM Fiziki Yeterlilik Sınavı

Ön sağlık kontrolü komisyonu tarafından "Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olur" kararı verilenler, fiziki yeterlilik sınavına alınacaklar. Fiziki yeterlilik sınav komisyonu aday değerlendirme ve seçme işlemini, adayın mevcut durumunu bizzat görerek aşağıda öngörülen esaslara göre yapılacak. Fiziki yeterlilik sınavı; adayın bedeni kabiliyeti ve fiziki yapısı değerlendirilmek üzere uygulamalı olarak yapılacaktır.

27.Dönem POMEM sınav yerleri açıklandı! Polis Akademisi POMEM sınav giriş yeri sorgulama ekranı ile ilgili etiketler Polis Akademisi 27.Dönem POMEM sınav yerleri sınav yeri sorgulama ekranı giriş belgesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.