27 Mayıs Survivor 89. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

27 Mayıs Survivor 89. bölüm fragmanı izle! TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan yaşanmaya devam ediyor. Dün akşam oynanan iletişim ödülünü kazanan takım 10-6 skorla Gönüllüler oldu. Bayram coşkusunun yaşandığı bölümler keyifle takip ediliyor. Yarışmanın 89. bölümü araştırılmaya başlandı. İşte 27 Mayıs Survivor 89. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

27 Mayıs Survivor 89. bölüm fragmanı izle! Acun Ilıcalı, bayram için verdiği sözü yerine getiriyor. Eğlenceli dakikalar sonuna kadar yaşanmaya devam ediyor. Dün akşam oynanan iletişim ödülünü kazanan takım 10-6 skorla Gönüllüler oldu. Bayram coşkusunun yaşandığı bölümler keyifle takip ediliyor. Yarışmanın 89. bölümü araştırılmaya başlandı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan yaşanmaya devam ediyor. İşte 27 Mayıs Survivor 89. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü için adeta kıyasıya yarıştı. Yarışı ise 10'a 5 Gönüllüler kazandı. Evrim'in performansı Acun Ilıcalı'yı şaşkına çevirdi.

NİSA İSTEDİ, ACUN ILICALI KABUL ETTİ

İletişim ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımından Nisa, Acun Ilıcalı'ya, iletişim ödülünün iki takıma da verilmesini istedi. Ilıcalı Nisa'nın isteğini kabul ederek Ünlüler'in bir arkadaşıyla sohbet edebileceğini söyledi.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2020 yeni bölümde haftanın ikinci eleme adayı bu akşam belli oldu. Survivor 85. Bölümde Ünlüler ile Gönüllüler arasında ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu kazanan yine Gönüllüler oldu. Ünlüler takımı, dokunulmazlığı kaybedince ada konseyinde bir kez daha eleme adayı belirlemek zorunda kaldı. Dün ilk eleme adayı Yunus Emre olduğu için onun adı yazılmayacaktı. Sercan, Aycan ve Elif için yapılan oylama sonucunda en çok adı yazılan yarışmacı Elif oldu. Survivor’da bu hafta bayram nedeniyle eleme olmayacak. Önümüzdeki hafta iki dokunulmazlık oyunu ile birlikte iki eleme adayı daha çıkacak. Bu dört eleme adayı için yapılacak oylama sonrasında Survivor’a veda eden isim belli olacak.

27 Mayıs Survivor 89. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 27 Mayıs Survivor 89. bölüm fragmanı izle!
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.