27 Kasım Süper Loto Çekiliş Sonuçları

Süper Loto bu akşam çekiliyor. Pazar akşamlarının en çok tercih edilen şans oyunu Süper Loto 27 Kasım 2022 Pazar çekilişi Milli Piyango Tv Youtube kanalında canlı olarak ekrana geliyor. Peki Süper Loto büyük ikramiye ne kadar, sonuçlar açıklandı mı?

Haftanın son Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da çekiliyor. Vatandaşların da "Süper Loto sonuçları açıklandı mı" sorgusu da çekiliş saatiyle birlikte başlıyor. İkramiyesi ile göz dolduran Süper Loto çekilişi sonrası şanslı numaralar ve sonuç sorgulama ekranı da kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

27 KASIM SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ

27 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com adresinden açıklanıyor. Çekilişin hemen ardından şanslı numaralar ve sonuç sorgulama ekranı haberimizde olacak.

Her Pazar çekilişi yapılan ve milyonlarca TL ikramiyesini vatandaşlara dağıtan MPİ ve Sisal Şans ortaklığında yapılan Süper Loto çekilişi en çok tercih edilen şans oyunlarının başında geliyor.

Kazandıran numaralar; 3-12-16-48-49-60 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve büyük ikramiye 12.393.523,22 TL devretti.

27 Kasım Süper Loto Çekiliş Sonuçları ile ilgili etiketler Süper Loto
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.