27 Kasım Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

27 Kasım Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto 27 Kasım Cumartesi çekilişi ile yine milyonlarca ikramiye dağıtıyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda gerçekleşen Sayısal Loto bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekilişle birlikte kazandıran numaralarıyla talihlilerin yüzlerini güldürecek. Peki Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

27 Kasım Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Haftanın 3 günü Sayısal Loto çekilişi yapılıyor. Hem bayilerden hem online olarak oynanyabilen şans oyunu Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye 93.840.252 TL olarak belirlendi. Geçtiğimiz hafta büyük ikramiyenin devrettiği Sayısal Loto 27 Kasım çekiliş sonuçları belli oldu mu?

Sayısal Loto kuponlarını çekiliş saatine kadar doldurmaya devam eden vatandaşlar saat 21:30'da yapılacak çekilişle birlikte kazandıran numaraları kuponlarında aramaya başlayacak.

İşte 27 Kasım tarihli Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar; 17 - 43 - 46 - 61 - 69 - 89 Joker: 41 SüperStar: 56

27 KASIM SAYISAL LOTO SONUÇLARI...

Milli Piyango TV'den canlı olarka yayınlanan Sayısal Loto çekilişi ile birlite sonuçlar ve kazandıran numaralar da haberimizde olacak.

27 Kasım Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 27 kasım sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.