27 Haziran Pazar yasak var mı? 26 Haziran piknik, mesire alanları açık mı?

27 Haziran Pazar yasak var mı sorusu vatandaşlar tarafından merak edilmekte. Kademeli normalleşme dönemi içerisine girilen bu günlerde yarın 26 Haziran Cumartesi piknik, mesire alanları açık mı sorusu da rağbet görmekte.

Son yapılan kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta içi ve Pazar günleri yasağından şehirler arası seyahat kısıtlamasına kadar pek çok konuya değindi. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliklerine gönderilen genelgede hem Pazar yasakları bir kez daha aranır oldu.

Yaklaşık 2.5 milyondan fazla adayın katılacağı YKS sınavının hafta sonunda 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde yapılması sokağa çıkma yasağını bir kez daha gündeme taşıdı. Normal şartlar altında Cumartesi günü saat 22.00’da başlarken Pazar günü tüm gün boyunca devam edecek ve Pazartesi sabahı saat 05.00’da sona erecek.

27 HAZİRAN PAZAR YASAK VAR MI?

21 Haziran’da gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında yapılan açıklamalar neticesinde 1 Temmuz tarihinden önceki son haftada 27 Haziran Pazar günü sokağa çıkma yasakları devam edecek. Bu yasaktan YSK sınavına katılacak olan adaylar ve sınav görevlileri etkilenmeyecek.

27 Haziran Pazar yasak var mı? 26 Haziran piknik, mesire alanları açık mı?

YARIN 26 HAZİRAN CUMARTESİ PİKNİK ALANLARI AÇIK MI?

1 Haziran itibariyle uygulanmaya başlanan kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor.

Bu şartlar neticesinde yarın 26 Haziran Cumartesi gününde sokağa çıkma kısıtlaması bulunmadığından piknik, mesire alanları açık olacaktır.

27 Haziran Pazar yasak var mı? 26 Haziran piknik, mesire alanları açık mı? ile ilgili etiketler Pazar cumartesi yasak sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.