26 öğrencisine cinsel tacizde bulunan sapık öğretmen olayında sıcak gelişme!

Antalya'da 26 iilkokul öğrencisine cinsel istismarda bulunmaktan 621 yıl hapis cezası alan eski öğretmen Mahmut Aydın Köksar olayında flaş bir gelişme yaşandı. Sapık Köksar'ın görev yaptığı okulun müdürü ile 2 müdür yardımcısı hakkında iki yeni dava açıldı.

Antalya Kepez'de bir ilkokulda meydana gelen cinsel istismar olaylarıyla ilgili görülen davada tutuklu eski öğretmen Mahmut Aydın Köksar'a, 26 çocuğa karşı 'nitelikli cinsel istismar' suçundan toplam 621 yıl hapis cezası verildi.

ÖĞRETMENLİKTEN MEN EDİLDİ

Sanık Köksar, istismarda bulunduğu ileri sürülen 1 çocukla ilgili beraat etti. Mahkeme başkanı ayrıca sanığın öğretmenlikten menedildiğini de açıkladı.

26 öğrencisine cinsel tacizde bulunan sapık öğretmen olayında sıcak gelişme!

OKUL MÜDÜRÜ VE 2 MÜDÜR YARDIMCISI HAKKINDA DA SUÇ DUYURUSU

Şikayetçi velilerin avukatları, olayı örtbas ettikleri iddiasıyla okul müdürü ve 2 müdür yardımcısı hakkında da suç duyurusunda bulundu. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu'nca okul müdürü Süleyman E.Ö., müdür yardımcıları Mehmet K. ve Ülkü A. hakkında iddianame hazırladı. İddianame, Antalya 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Mahkeme heyeti, sanık Mahmut Aydın Köksar'ın daha önce yargılandığı ağır ceza mahkemelerine müzekkere yazılarak, dosyaların gönderilmesini istedi.

26 öğrencisine cinsel tacizde bulunan sapık öğretmen olayında sıcak gelişme! - Resim : 2

4'ER YILA KADAR HAPİS CEZASI

Müdür ve 2 müdür yardımcısı, 3 Kasım'da 'kamu görevlisinin suçu bildirmemesi' ve 'yalan tanıklık'tan hakim karşısına çıkacak. Sanıklar hakkında, 2 suçtan 4'er yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Öte yandan okul müdürünün görev yeri, davanın görüldüğü tarihlerde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından değiştirilmişti.

26 öğrencisine cinsel tacizde bulunan sapık öğretmen olayında sıcak gelişme! - Resim : 3

26 öğrencisine cinsel tacizde bulunan sapık öğretmen olayında sıcak gelişme! ile ilgili etiketler Öğretmen Antalya Öğrenci cinsel taciz ilkokul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.