26 Nisan Cuma Başakşehir - Göztepe İddaa tahmini!

Ekibimiz bugün oynanacak Başakşehir - Göztepe maçının İddaa tahminini sizin için hazırladı. Detaylar haberimizde...

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasının açılış karşılaşmasında lider Başakşehir evinde Göztepe'yi konuk edecek. Ekibimiz bu maçın İddaa tahminini sizin için hazırladı. İşte Başakşehir - Göztepe maçının İddaa tahmini...

Önce Beşiktaş'a deplasmanda yenilen ardından Rizespor ile içeride berabere kalan Başakşehir, şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Göztepe ise serbest düşüşte.

Son 4 müsabakadan puan çıkartmayı başaramadılar. İzmir ekibi düşme korkusunu yakından hissediyor. Bu mücadele öncesinde de önemli eksikleri var.

Ev sahibi ekipte ise savunmadan Epureanu'nun sakatlığı sürüyor. Arda Turan'ın da oynaması beklenmiyor. İstanbul ekibi, uygun rakip karşısında bu sefer hata yapmaz ve 3 puana uzanır. Handikaplı 1 tercihi iddaa kuponlarına yazılmalı.

26 Nisan Cuma Başakşehir - Göztepe İddaa tahmini! ile ilgili etiketler Başakşehir Spor Toto Süper Lig İddaa İddaa tahminleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.